Πολιτικη

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας για την επίσκεψη Κεραμέως στην Τρίπολη

"Ερχεται σε μια πόλη που ούτε κρούσματα έχει, ούτε καταλήψεις σε σχολεία  και σε ένα σχολικό κτίριο που έχει πρόσφατα ανακαινιστεί".

Ανακοίνωση σε πολύ υψηλούς τόνους με αφορμή την επίσκεψη, αύριο Παρασκευή, της υπουργού παιδείας Νίκης Κεραμέως στην Τρίπολη εξέδωσε σήμερα (24/09) ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.

Σε αυτή αναφέρεται:

Την Τρίπολη, πληροφορηθήκαμε, πως θα επισκεφθεί η Υπουργός Παιδείας κα Κεραμέως, αύριο Παρασκευή 25-9-2020.

Την πόλη μας και πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου επέλεξε η Υπουργός για να μπορέσει να μας δώσει ακόμη μια φορά μια εικόνα ψεύτικης πραγματικότητας, την ώρα που ο χώρος της Παιδείας βρίσκεται σε αναβρασμό με 100 σχολεία να είναι κλειστά εξαιτίας του κορονοϊού και 200 να τελούν υπό κατάληψη λόγω μη τήρησης των απαραίτητων μέτρων για την πανδημία.

Η κα Κεραμέως έρχεται σε μια πόλη που ούτε κρούσματα έχει, ούτε καταλήψεις σε σχολεία  και σε ένα σχολικό κτίριο που έχει πρόσφατα ανακαινιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση μέσω προγράμματος που είχε ανακοινωθεί από τον τότε πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Αναπτυξιακό Συνέδριο το Φεβρουάριο του 2017, στην Τρίπολη.

Έτσι, άλλωστε έχει μάθει να ενεργεί η κυβέρνηση της ΝΔ.

Μακριά και πέρα από κάθε πραγματικότητα. 

Μακριά και πέρα από τα προβλήματα στα σχολεία.

Δίνοντας την ευκαιρία στα κανάλια, που οι ίδιοι έχουν πληρώσει με τα χρήματα του ελληνικού λαού που θα έπρεπε να έχουν δοθεί στη θωράκιση του συστήματος Υγείας και στην Παιδεία, να μας «βομβαρδίζουν» το μυαλό πως όλα βαίνουν καλώς!

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα βρίσκεται πάντα απέναντι σε αυτές τις πρακτικές της ΝΔ, προασπιζόμενος τα δικαιώματα στην παιδεία και την υγεία των πολιτών καθώς και των παιδιών μας.           

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.