Πολιτικη

ΠΑΜΕ Αρκαδίας: "Τότε Χίτες, τώρα Χρυσαυγίτες"

Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα του Αη Νικόλα στην Τρίπολη την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου.

Σε ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρεται...

Έπειτα από 5,5 χρόνια, έφτασε επιτέλους η μέρα όπου το πιο σάπιο κομμάτι της κοινωνίας, οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής πρέπει να πάρουν τον δρόμο που τους αξίζει, το δρόμο για τη φυλακή. Μια απόφαση όπου με ευθύνη όλων των Κυβερνήσεων τόσα χρόνια καθυστερούσε, με προσπάθειες για  να πέσουν στα μαλακά, τροποποιώντας τον ποινικό κώδικα με αποκορύφωμα την απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως. 

Όλα αυτά τα χρόνια με τις καθυστερήσεις αυτές έδωσαν αέρα στα πανιά της εγκληματικής οργάνωσης παρόλο που οι εργαζόμενοι αναγνώριζαν τον ύπουλο ρόλο τους, ως το πιο πιστό σκυλί των αφεντικών. Ο λαός τους έχει καταδικάσει εδώ και πολύ καιρό και ζητά την παραδειγματική τιμωρία των ναζιστών της Χρυσής Αυγής.

Δεν ήταν άγνωστος ο ρόλος των απόγονων του Χίτλερ και των δοσίλογων της Κατοχής που από τη μια στήριζαν όλες τις απαιτήσεις των αφεντικών μέσα και έξω από τη Βουλή (ποιος μπορεί να ξεχάσει το δουλεμπορικό γραφείο που επιχείρησαν να στήσουν στην Εύβοια και με το οποίο θα προμήθευαν στα αφεντικά εργαζόμενους με μισθό μόλις 18 ευρώ και με κανένα εργασιακό και ασφαλιστικό δικαίωμα). 

Από την άλλη χτυπούσαν με δολοφονικές επιθέσεις τους πρωτοπόρους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τις δεκάδες ρατσιστικές δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες!

Δεν ξεχνάμε πως ο πόλεμος με το φασισμό δεν σταματά στην απόφαση ενός Δικαστηρίου. Ο πόλεμος με το φασισμό τελειώνει όταν ηττηθούν αυτοί για τους οποίους δουλεύουν οι κάθε λογής φασίστες, όταν ηττηθεί το σύστημα που τους γεννά. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους βιομήχανους, τους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες που όπως και στην περίπτωση του Χίτλερ τον στήριζαν και τον χρηματοδοτούσαν, έτσι και στη περίπτωση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής τους στήριζαν για να χτυπήσουν το εργατικό λαϊκό κίνημα και θα τους ξαναχρησιμοποιήσουν όταν αυτοί κρίνουν ότι τους χρειάζονται. Για αυτό έχουν κάποιοι από αυτούς ήδη φτιάξει καινούριες εγκληματικές συμμορίες, πολιτικά δήθεν κόμματα, ώστε να αποτελούν τη χρήσιμη εφεδρεία όταν το σύστημα τους χρειαστεί. Οι εργαζόμενοι όμως ξέρουν και δεν ξεχνούν!

Το Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες, τα Καταστήματα και Α.Ε. Ν. Αρκαδίας και το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων συμμετέχουν στην εκδήλωση της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ Παράρτημα Αρκαδίας προς τιμήν των εκτελεσμένων αγωνιστών από τους ναζί κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους, την Τετάρτη 07 Οκτώβρη 2020 στις 11πμ, ημέρα που θα ανακοινωθεί η απόφαση της δίκης της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στο μνημείο στον Άγιο Νικόλα στην Τρίπολη.

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε.

ΤΟΤΕ ΧΙΤΕΣ, ΤΩΡΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ  ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.