Πολιτικη

Πέτσας: Παραδειγματική τιμωρία για επαγγελματίες που παραβιάζουν τα μέτρα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι οποίες θα ελεγχθούν τις επόμενες ημέρες.

Αυστηρό μήνυμα σε επαγγελματίες που παραβιάζουν τα μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού, έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Έκανε λόγο για κάποιους λίγους και πονηρούς επαγγελματίες που παραβιάζουν τα μέτρα και κερδοσκοπούν σε βάρος των συναδέλφων τους, λειτουργώντας για παράδειγμα, χώρους που θα έπρεπε να είναι κλειστοί μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.

"Να γνωρίζουν ότι θα υπάρξει άμεση και παραδειγματική τιμωρία τέτοιων φαινομένων", τόνισε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε πως υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα, οι οποίες θα ελεγχθούν τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.