Πολιτικη

Στην Τρίπολη ο Δ. Τζανακόπουλος

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του νέου γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 22-10-2020 και ώρα 12:45 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Νέο Δημαρχείο Τρίπολης (1ος όροφος), στη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρης Τζανακόπουλος, στα πλαίσια της επίσκεψης του στην πόλη μας.

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α:

- 12:00 πμ Άφιξη του γραμματέα στο Νέο Δημαρχείο και επίσκεψη στο Δήμαρχο Τρίπολης, κ.Κων/νο Τζιούμη.

- 12:45 μμ Συνέντευξη στα ΜΜΕ Αρκαδίας, στο Δημαρχείο Τρίπολης (αίθουσα συνεδριάσεων, 1ος όροφος).

- 14:00 μμ Επίσκεψη στη ΒΙ.ΠΕ. Συνάντηση και συζήτηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

- 15:00 μμ έως 17:00 μμ Φαγητό και ξεκούραση.

- 17:15 μμ Επίσκεψη στον Αγροτοκτηνοτροφικό σύλλογο Αρκαδίας. Συνάντηση και συζήτηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας.

- 18:30 μμ Συνεδρίαση της Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής, η οποία λόγω κορωνοϊού θα γίνει στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, για να τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα και αποστάσεις.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.