Πολιτικη

Ανοίγει ο δρόμος για την κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και ο διευθυντής της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή Γιώργος Αγραφιώτης υπέγραψαν το πρωί της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου, στην Τρίπολη την παραχώρηση των οικοπεδικών εκτάσεων.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και ο διευθυντής της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή Γιώργος Αγραφιώτης υπέγραψαν το πρωί της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου, στην Τρίπολη -παρουσία συμβολαιογράφου- την παραχώρηση των οικοπεδικών εκτάσεων, στις οποίες προγραμματίζεται η οικοδόμηση των εργοστασίων απορριμμάτων και των δύο σταθμών μεταφόρτωσης στην Αργολίδα και την Κορινθία.

“Μετά από αυτή τη συμβολαιογραφική πράξη –και μετά και τις απαλλοτριώσεις- δεν υπάρχει πλέον κανένα ζήτημα και μπορεί να ξεκινήσει η οικοδόμηση των εργοστασίων” δήλωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.