Πολιτικη

Το ΚΚΕ Αρκαδίας για την απώλεια του Δ. Δημητρακά

Θα θυμόμαστε τον Δήμο...

Η Τομεακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Δήμου Δημητρακά, που «έφυγε» αναπάντεχα.

Γιός του αγωνιστή Παναγιώτη Δημητρακά που εκτελέστηκε στις 11 – 7 – 1947 στον Αη – Θανάση στην Τρίπολη μετά από απόφαση του έκτακτου στρατοδικείου Τρίπολης.

Από μικρός στη βιοπάλη, μεγάλωσε στα δύσκολα μετεμφυλιακά χρόνια, άντεξε και δημιούργησε.

Θα θυμόμαστε το Δήμο όχι μόνο για τη συμβολή του στην ανέγερση πριν πέντε χρόνια του μνημείου προς τιμήν των εκτελεσμένων αγωνιστών στον Αη – Θανάση, αλλά και για την απαίτησή του να το φτιάξουμε καλύτερο μετά τον πρόσφατο βανδαλισμό του.

Δεσμευόμαστε ότι αυτό θα γίνει, όπως και το πάρκο των αλύγιστων του Μοριά στο χώρο θυσίας των αγωνιστών, που πολλές φορές είχαμε κουβεντιάσει, σαν ελάχιστο φόρο τιμής αλλά και πηγή έμπνευσης και διαπαιδαγώγησης των νεότερων γενιών.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.