Πολιτικη

"Το Παναρκαδικό είναι, διαχρονικά, το καμάρι και το καύχημα όλων των Αρκάδων"

Σε ειδική εκδήλωση παρουσίασης έργων και δράσεων για την ενίσχυση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου παρευρέθηκε και μίλησε, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Κατά τη σύντομη και περιεκτική τοποθέτησή του, ο κ. Δήμαρχος, είπε: «Για μένα το Παναρκαδικό Νοσοκομείο –στο οποίο έχω εργαστεί για χρόνια ως γιατρός- είναι το καμάρι της περιοχής μας και όλοι είμαστε πολύ περήφανοι.

Ακούγοντας τα στατιστικά στοιχεία, από τον Διοικητή κ. Τζανή, διαπιστώνουμε ότι το Νοσοκομείο, μας έβγαλε ασπροπρόσωπους και την πανδημία.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν, διαχρονικά, για την ανάπτυξη του Νοσοκομείου.

Επίσης να ευχαριστήσω τους σημερινούς Υφυπουργούς, τον Διοικητή, τους Δωρητές και όλους όσους βοηθούν για την ανάπτυξη του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

Πάνω απ΄ όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό για όσα προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Η αξία του Νοσοκομείου φαίνεται από την αξία των ανθρώπων του.

Άρα είναι πολύ σημαντικό να ενισχυθεί το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου.

Θέλω γιαυτό να παρακαλέσω, ιδιαίτερα τους Υφυπουργούς να προσπαθήσουν να ενισχυθεί το Νοσοκομείο μας με μόνιμο προσωπικό.

Σπουδαίος στόχος, βέβαια είναι όπως τον έθεσε ο κ. Διοικητής, η εξέλιξη του Νοσοκομείου σε Πανεπιστημιακό αλλά σε αυτή τη δεδομένη στιγμή πρέπει να ενισχύσουμε τη Νοσηλευτική Σχολή του Πανεπιστημίου μας, με έδρα την Τρίπολη, να αναπτυχθεί περαιτέρω.»

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.