Πολιτικη

KINAΛ Αρκαδίας: Τηλεδιάσκεψη για τον πρωτογενή τομέα

Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου.

Η Νομαρχιακή  Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Αρκαδίας στα πλαίσια του ανοικτού διαλόγου που συνεχίζει για τα προβλήματα των παραγωγικών φορέων, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην τηλεδιάσκεψη που διοργανώνει την Τετάρτη  23 Δεκεμβρίου 2020  και ώρα 18:30 μ.μ. με θέμα: 

"Οι τρέχουσες εξελίξεις και τα προβλήματα στον πρωτογενή τομέα. Οι  προκλήσεις και οι ευκαιρίες με την νέα ΚΑΠ".

Στην τηλεδιάσκεψη θα πάρουν τον λόγο και θα καταθέσουν τις  προτάσεις τους εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Καλούνται επίσης και όσοι το επιθυμούν να υποβάλλουν προτάσεις και ερωτήματα στο email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , έτσι ώστε να τεθούν κατά την συζήτηση που θα διεξαχθεί. Επίσης θα συμμετέχουν από το Κίνημα Αλλαγής οι Βουλευτές. κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος Βουλευτής Αρκαδίας - Αντιπρόεδρος της Βουλής  και ο κ. Απόστολος Πάνας Βουλευτής Νομού  Χαλκιδικής  και Υπεύθυνος ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

*Η τηλεδιάσκεψη θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση (live) στις 18:30 μ.μ. από την σελίδα του Facebook του Κινήματος Αλλαγής Αρκαδίας και την σελίδα του Βουλευτή  κου Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.