Πολιτικη

Λαϊκή Συσπείρωση κατά Νίκα και Τατούλη

"Κλαψουρίζουν για τα τριάκοντα αργύρια", αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Αναλυτικά το περιεχόμενό της:

Νίκας  και Τατούλης κλαψουρίζουν στα αποκαΐδια της απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, που με συνέπεια υπηρετούσαν και υπηρετούν και οι δύο τα προηγούμενα χρόνια σαν στελέχη της ΝΔ και σαν αιρετοί.  

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της μεταλιγνιτικής εποχής, που έχει προδιαγράψει το μέλλον της Μεγαλόπολης ως σκουπιδότοπου όλης της Πελοποννήσου ως χώρου ταφής επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων και ως χώρου καύσης σκουπιδιών για την παραγωγή ενέργειας. 

Ερίζουν για τα τριάκοντα αργύρια στήριξης αυτής της πολιτικής, ποσά που προέρχονται από την φοροληστεία των λαϊκών στρωμάτων.     

Ας μας πουν καλύτερα όμως που πήγαν τα 75 εκατομμύρια ευρώ λιγνιτόσημου, που με έργα αντιπλημμυρικής και αντιδιαβρωτικής προστασίας με έργα αντισεισμικής και αντιπυρικής θωράκισης, θα προστάτευαν το βιός και τη ζωή των κατοίκων της Μεγαλόπολης και της ευρύτερης περιοχής, ποιοι πήραν τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τεχνική και γραμματειακή υποστήριξη του λιγνιτόσημου. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.