Πολιτικη

Λαϊκή Συσπείρωση: Έχει δίκιο ο κ. Τατούλης

Ανακοίνωση για το θέμα των προσλήψεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο κ. Νίκας μεθοδικά με τόλμη κι αποφασιστικότητα, με μια φάμπρικα ρουσφετολογικών προσλήψεων, φτιάχνει το δικό του στρατό ομήρων με τα 8μηνα, τα 4μημα, για «κοινωφελή» εργασία, για την αντιμετώπιση τάχατες του κορωνοϊού και άλλα τέτοια.

Με αυταρχισμό, με τσαλαπάτημα της προσωπικότητας νέων ανθρώπων, νέων επιστημόνων, δεν τους διαθέτει ούτε μια καρέκλα να σταθούν στο νέο ακατάλληλο κτήριο που «μάντρωσε» σαν τα γίδια τους εργαζόμενους στη Τρίπολη.

Ξέχασε όμως να πει ότι:

• Με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής έγινε η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών στο νέο ιδιωτικό, ακατάλληλο κι ακριβοπληρωμένο κτίριο.

• Πολλοί από τους όμηρους είναι από το «μητρώο των αιτούντων» που τηρείται στη Περιφέρεια, ήταν όμηροι και επί θητείας του σαν συνεργάτες με μπλοκάκι των αναπτυξιακών και ιδιαίτερα της Πελοπόννησος ΑΕ.

• Ο κ. Νίκας τον προστατεύει, δεν δίνει ούτε στο ΠεΣυ, τα ονόματα αυτών των συνεργατών, είναι οι διάφοροι που δίνει μόνο τα αρχικά τους (όχι ολόκληρο το ονοματεπώνυμο)  που πήραν εκατομμύρια ευρώ μέσω των προγραμματικών συμβάσεων. Δε μας λέει πχ ποιοι πήραν και για ποια δουλειά τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ σαν έξοδα διοίκησης στην Πελοπόννησο ΑΕ ή τα 3,3 εκατομμύρια ευρώ σαν τεχνική βοήθεια στην Αρκαδία ΑΕ από το λιγνιτόσημο.

Θέλει πολλοί θράσος όλοι αυτοί τα στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, που χρόνια τώρα βιάζουν το νου και τη συνείδηση νέων ανθρώπων, για ένα κομμάτι ψωμί, για μια θέση στο δημόσιο, να χύνουν σήμερα κροκοδείλια δάκρυα για τους βιασμούς στο χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού και του θεάτρου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.