Πολιτικη

Παπαηλιού: Ν' αποζημιωθούν οι παραγωγοί Τεγέας και Μαντινείας

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας ζήτησε την άμεση αποζημίωση τοπικών παραγωγών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή που εξέδωσε το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Αρκαδίας:

Από τον πρόσφατο παγετό προκλήθηκαν  μεγάλες ζημίες στις καλλιέργειες αχλαδιών και κερασιών των περιοχών της Μαντινείας και της Τεγέας. Αυτές οι ζημίες έχουν, ως  αποτέλεσμα,  τη μειωμένη παραγωγή που μπορεί να υπερβεί και το 90 % και συνακόλουθα την  κατάρρευση του εισοδήματος των παραγωγών. 

Μετά την αναγγελία και την εκτίμηση των συγκεκριμένων ζημιών,  οι παραγωγοί πρέπει να αποζημιωθούν τάχιστα και με δίκαιο τρόπο, ώστε  να επιβιώσουν, εν μέσω εξαιρετικά δυσχερών οικονομικών, και όχι μόνον, συνθηκών.  

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιώργος Παπαηλιού κατέθεσε σχετική αναφορά, με την  από 7.4.2021 σχετική επιστολή του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας.   

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.