Πολιτικη

" Η δολοφονία Καραϊβάζ δεν θα φιμώσει την ελευθερία της έκφρασης"

Ανακοίνωση της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών.

Για τον θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ

Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών εκφράζει την θλίψη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα BLOKO που διατηρούσε, πέρα από το αστυνομικό ρεπορτάζ, φιλοξενούσε και αναδείκνυε, μέσα από ανακοινώσεις και παρεμβάσεις σωματείων των ένστολων τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, συμπεριλαμβανομένων και των υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος. Η συνεργασία μας ως Ε.Α.Κ.Π. με την ιστοσελίδα BLOKO του Γιώργου Καραϊβάζ, σε σχέση με τις ανακοινώσεις, παρεμβάσεις, δελτία τύπου και άρθρων στελεχών της Ε.Α.Κ.Π. που κοινοποιούσαμε και δημοσιεύονταν ανελλιπώς, βοήθησε στην ενημέρωση, ανάδειξη και επίλυση, πολλές φορές, προβλημάτων των πυροσβεστών.  

Η άνανδρη και στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ δεν θα φιμώσει την ελευθερία της έκφρασης στην δημοσιογραφία. 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.