Πολιτικη

Τζιούμης: "Είμαστε πάντα στο πλευρό των αγροτών μας"

Την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Μακαρούνη και τον Προϊστάμενο του ΕΛΓΑ κ. Αγγελόπουλο, επισκέφθηκαν τα κτήματα που επλήγησαν από τον παγετό στη δημοτική ενότητα Τεγέας.

Οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν προκάλεσαν ζημιές στις καλλιέργειες και καταστροφή στα δέντρα, γεγονός που διαπίστωσε επί τόπου ο δήμαρχος.

Συνομίλησε με αγρότες και δεσμεύθηκε ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να γίνει το συντομότερο δυνατόν η αντικειμενική αποτίμηση των ζημιών και η αποζημίωση των αγροτών.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος τόνισε: «η σοβαρότητα της κατάστασης προκύπτει από τις εκτιμήσεις των ίδιων των καλλιεργητών και είναι πλέον κατανοητό ότι βρίσκονται σε δυσχερή κατάσταση, που πρέπει άμεσα να αποκατασταθεί».

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.