Πολιτικη

Ο Γ. Παπαηλιού για τη μετατροπή του 2ου Γυμνασίου Τρίπολης σε πρότυπο

Συνάντηση του βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με εκπροσώπους της παράταξης των "Αδέσμευτων Εκπαιδευτικών Αρκαδίας".

Η συνάντηση έγινε στις 24 Απριλίου και όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, συζητήθηκαν θέματα της εκπαιδευτικής κοινότητας και ειδικότερα η επιχειρούμενη μετατροπή του 2ου Γυμνασίου σε πρότυπο. Σε δήλωσή του ο κ. Παπαηλιού αναφέρει:

"Η επιχειρούμενη μετατροπή του 2ου Γυμνασίου Τρίπολης σε πρότυπο,  χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της εκπαιδευτικής κοινότητας,  εντάσσεται στην πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ για αλλαγή του εκπαιδευτικού χάρτη, με τη δημιουργία σχολείων δύο ταχυτήτων, το διαχωρισμό των μαθητών και την αποσταθεροποίηση των εργασιακών σχέσεων των εκπαιδευτικών. Με αυτό τον τρόπο, προωθούνται και ενισχύονται οι κοινωνικές ανισότητες και  απαξιώνεται  το εκπαιδευτικό έργο, αφού ακυρώνονται οι βασικές αρχές που πρέπει να το χαρακτηρίζουν, η δημοκρατία, η ισότητα και η σταθερότητα."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.