Πολιτικη

Τατούλης: "Α λα καρτ" η ευαισθησία Νίκα

Τοποθέτηση του τ. περιφερειάρχη με αφορμή προσφορές δώρων σε ευπαθείς ομάδες στην Πελοπόννησο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη "Νέα Πελοπόννησος", ο κ. Τατούλης χαρακτηρίζει τον νυν περιφερειάρχη "λαϊκιστή".

Αναλυτικά...

Η πολιτική πρακτική της απόλυτης υποκρισίας για δήθεν «ευαισθησία» της Περιφερειακής Αρχής σχετικά με «επιχορηγήσεις-προσφορές», αποτελεί πρόκληση σε μία εποχή όπου οι πολίτες αντιμετωπίζουν πρωτόγνωρα υγειονομικά, κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

Οι «οικογενειακές» φωτογραφίες του κ.Νίκα και των συνεργατών του με συγγενείς και φίλους για προσφορά δώρων και γλυκισμάτων, αποκαλύπτουν το λαϊκισμό του και αποτελούν προσβολή για τους συνανθρώπους μας, όπου αυτές τις Άγιες μέρες έχουν ανάγκη από αγάπη και προσφορά, χωρίς φυσικά διαφημίσεις, πανηγυρισμούς και τυμπανοκρουσίες!

Το αποκορύφωμα των ανοίκειων αυτών υποκριτικών πράξεων «προσφοράς» της Περιφερειακής Αρχής απέναντι σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, αποτελεί η απόφαση του κ.Περιφερειάρχη (ΑΔΑ: ΨΛΞΦ7Λ1-Ξ5Ρ) με θέμα: «Έγκριση ανάθεσης για εθιμοτυπική προσφορά πασχαλινών γλυκισμάτων του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας προς τον Σύλλογο Γονέων Τριών Τέκνων Νομού Μεσσηνίας».

Ο κ.Νίκας αποφασίζει να δοθούν 75 συσκευασίες δώρου με πασχαλινά γλυκίσματα ως εθιμοτυπική προσφορά (!) του κ.Στάθη Αναστασόπουλου προς τον σύλλογο Τριτέκνων Μεσσηνίας.

Όπως αναφέρει ενδεικτικά μάλιστα η ανωτέρω απόφαση, η χρηματοδότηση αντλείται από την απόφαση δέσμευσης πίστωσης ποσού 30.000€ (ΑΔΑ: ΩΚΜΝ7Λ1-ΩΛΦ) που αφορά (εκθέσεις, οργάνωση συνεδρίων και πολιτιστικών εκδηλώσεων έτους 2021 στην Π.Ε. Μεσσηνίας).

Με ποια κριτήρια επελέγη ο συγκεκριμένος σύλλογος;

Γιατί δεν υπήρξε ανάλογη ευαισθησία για τους πολύτεκνους, τους συλλόγους ΑΜΕΑ κτλ.;

Έγινε ανάλογη εθιμοτυπική προσφορά πασχαλινών γλυκισμάτων από τους Αντιπεριφερειάρχες στους συλλόγους Τριτέκνων στις άλλες Περιφερειακές Ενότητες;

Με ποια διοικητική διαδικασία αντλούνται πόροι που έχουν δεσμευθεί για πολιτιστικές εκδηλώσεις, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για εθιμοτυπική προσφορά του (!) κ.Στάθη Αναστασόπουλου;

Ο απόλυτος εξευτελισμός της Περιφερειακής Αρχής του κ.Νίκα και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υποκρισίας και του λαϊκισμού του είναι πλέον η προσπάθεια του να πείσει τους πολίτες για την «κοινωνική ευαισθησία» του και να παρουσιασθεί ως «φιλεύσπλαχνος» Περιφερειάρχης, την ίδια χρονική στιγμή που δεν ενημερώνει κανένα Συλλογικό Όργανο της Περιφέρειας για τις επιλογές του.

Η «α λα καρτ» ευαισθησία του κ.Νίκα έχει ως μοναδικό κριτήριο το εκλογικό του ακροατήριο, αδιαφορώντας και αποκλείοντας ευπαθείς ομάδες και συλλόγους που

δεν θα του φανούν «χρήσιμες»…

Θα έπρεπε να γνωρίζετε κ. «φιλεύσπλαχνε» Περιφερειάρχη ότι όταν ένας αιρετός επιλέγει με προσωπικά κριτήρια να προσφέρει εδέσματα σε εθιμοτυπικές του επισκέψεις θα πρέπει να πληρώνει από την τσέπη του!

Οι πράξεις σας αποδεικνύουν ότι δεν είστε κοινωνικά ευαίσθητος κ.Νίκα αλλά κοινωνικά ανάλγητος.

Η ανάλγητη πολιτική σας σε συνδυασμό με την αδιαφορία, την ανικανότητα και την αναποτελεσματικότητα σας, δημιουργεί συνθήκες απόλυτα αρνητικές και δυσάρεστες για τους κοινωνικά και οικονομικά ευπαθείς συμπολίτες μας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.