Πολιτικη

ΚΚΕ Αρκαδίας: "Μην τολμήσετε, θα γίνει της..Μπέλμπερης!"

Δελτίο Τύπου του Κομμουνιστικού Κόμματος Αρκαδίας.

Μετά το σκουπιδοεργοστάσιο στην Παλαιόχουνη, νέο περιβαντολογικό έγκλημα έρχεται στην περιοχή με την επιχειρούμενη αδειοδότηση στο Αθήναιο, εργοστάσιου επεξεργασίας υπολειμμάτων σφαγείων και κρεοπωλείων (κόκαλα, σάπια κρέατα, νεκρά ζώα, εντόσθια, δέρματα, κλπ).

Η ίδια εταιρεία που βρόμιζε την περιοχή της Ηλείας και με τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας έκλεισε, επιχειρεί να μεταφέρει τις δραστηριότητές της στην Τρίπολη, στο Αθήναιο.

Μην τολμήσει η πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου να γνωμοδοτήσει θετικά την Τετάρτη 26 Μάη 2021, θα γίνει "της Μπέλμπερης".

Για το νέο επιχειρούμενο έγκλημα ο Νίκος Γόντικας, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, θα δώσει συνέντευξη τύπου αύριο Δευτέρα 24 Μάη 2021, στις 1μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.