Πολιτικη

ΚΚΕ Αρκαδίας: Να προσγειωθεί στην πραγματικότητα ο κ. Βλάσης!

Ανακοίνωση από το ΚΚΕ Αρκαδίας

Καλά θα κάνει ο κ. Βλάσης να σκύψει στα προβλήματα του Αρκαδικού Χωριού και να αφήσει τα παιχνίδια στις πλάτες του απόδημου ελληνισμού. 

Ζήσαμε αυτές τις μέρες στη Βουλή τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό, την υποκρισία και τα πολιτικά παιχνίδια τόσο της κυβέρνησης της ΝΔ, όσο και  των άλλων αστικών κομμάτων της αντιπολίτευσης - ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ κλπ σε βάρος των αποδήμων, που τους αντιμετωπίζουν ως κουκιά για ψηφοθηρικούς λόγους.

Αυτοί που πριν ένα χρόνο ψήφισαν με ευρεία πλειοψηφία ένα νόμο, που έβαζε κριτήρια για την ψήφο των απόδημων, τώρα χωρίς να αλλάζει τίποτα, κάνουν κωλοτούμπα παίζοντας τυχοδιωκτικά πολιτικά παιχνίδια. 

Πάει πολύ να εμφανίζονται και ως προστάτες  των αποδήμων  όλοι  αυτοί που ευθύνονται:

 Για τα κύματα Ελλήνων μεταναστών παλαιότερα και πρόσφατα. 

Για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που βιώνουν οι Έλληνες μετανάστες ακόμα και για να μάθουν τα παιδιά τους την Ελληνική γλώσσα. 

Για τα προβλήματα των αποδήμων όταν παλιννοστούν και ειδικά στην Αρκαδία αυτών που κατοικούν στο «Αρκαδικό Χωριό». 

Το χωριό που έστησαν τάζοντας στους Έλληνες μετανάστες, λαγούς με πετραχήλια και πείθοντας  κάποιους να ρίξουν τις οικονομίες και τους κόπους μιας ζωής για μια εξοχική κατοικία. Και στη συνέχεια διαχρονικά  έκαναν παιχνίδια με εργολάβους και τοπικούς παράγοντες με αποτέλεσμα να υπάρχει το αίσχος της ΔΕΠΟΣ, και παράλληλα  ένα ολόκληρο χωριό, 200 σπίτια, στο οποίο με  ευθύνη του Δήμου και της Περιφέρειας, δεν έχουν εξασφαλιστεί υποδομές διαβίωσης (ύδρευση-άρδευση-ηλεκτροφωτισμός-οδοποιία). δεν υπάρχει δημοτικός ηλεκροφωτισμός το δίκτυο ύδρευσης είναι σαπισμένο, και  οι κάτοικοι λένε το νερό νεράκι το καλοκαίρι.

Καλούμε τον Αρκάδα αρμόδιο Υπουργό, κ. Βλάση αντί να ταξιδεύει νοερά στο μακρινό Μαλάουι της ανατολικής Αφρικής, να προσγειωθεί στην Ελληνική πραγματικότητα και στις ευθύνες που έχει για τους απόδημους. 

Αντί να χαρακτηρίζει εμμονή ένα νόμο που πριν ένα χρόνο ο ίδιος ψήφισε, γιατί αυτό είναι το άκρον άωτον του πολιτικού τυχοδιωκτισμού, να σκύψει στα προβλήματα των κατοίκων στο Αρκαδικό Χωριό.

Να μας πει τι έγινε με το βιολογικό καθαρισμό στο Αρκαδικό χωριό που πληρώθηκε αδρά και δεν λειτούργησε ποτέ, που μέχρι πριν λίγα χρόνια τα λύματα χύνονταν στη θάλασσα, που μεταφέρονται τα λύματα σε ανοιχτούς βόθρους!!! με έναν ανοιχτό !!! τσιμεντένιο αγωγό, που…

Να ασχοληθεί με την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων ύδρευσης αποχέτευσης – ηλεκτροφωτισμού – δημοτικής οδοποιίας κλπ που υπάρχουν στο Αρκαδικό χωριό.

27 Μάη 2021

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.