Πολιτικη

Τρίπολη: Απεργιακή συγκέντρωση στις 3 Ιουνίου

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Αρκαδίας

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 3 ΙΟΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΣΤΙΣ 10:30π.μ. ΣΤΗΝ ΠΛ. ΠΕΤΡΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

 

 

Συνεχίζουμε τη δράση μας για να μην περάσει το αντεργατικό τερατούργημα για τα εργασιακά.

Συντονίζουμε τα βήματά μας με τις δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο.

Ξεπερνάμε τις συνδικαλιστικές ηγεσίες, όπως αυτή της ΔΑΚΕ στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, που περιμένει την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ να αποφασίσει πως θα αθωώσει την κυβέρνηση και τους επιχειρηματικούς ομίλους. Αυτούς που μιλάνε για τον κοινωνικό διάλογο που πρέπει τάχα να ολοκληρωθεί, τη στιγμή που το νομοσχέδιο αποτελεί "πολεμικό ανακοινωθέν" που εξέδωσε η κυβέρνηση ενάντια στα δικαιώματα και τη ζωή της εργατικής τάξης και των παιδιών της και πρέπει συνολικά να μην κατατεθεί!

Καλούμε τους εργαζόμενους του νομού να πάρουν μέρος στην απεργία. Δίνουμε τη μάχη με όλες μας τις δυνάμεις για να φτάσει το μήνυμα της απεργίας, παντού μέσα στους χώρους δουλειάς .

Ενώνουμε τις φωνές μας. Παλεύουμε για την επιτυχία της απεργίας και της απεργιακής συγκέντρωσης την Πέμπτη 3 Ιούνη στις 10:30μμ Πλατεία Πετρινού.

Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα!

Να μείνει στα χαρτιά!

                                                                                                               

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Α.Ε. Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΕΧΝΕΡΓΑΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΟΜΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.