Πολιτικη

Τσιαμούλος: Τα ψέματα της δημοτικής αρχής Τζιούμη... (vd)

... για τις ανεμογεννήτριες στη θέση Δραμπάλα στα Βούρβουρα.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα", Νίκος Τσιαμούλος, δημιούργησε βίντεο με το οποίο, όπως υποστηρίζει, αποδεικνύει τις αντιφάσεις των λεγομένων και τις ανακρίβειες της Δημοτικής Αρχής του κ. Τζιούμη σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα όπως είναι αυτό της δημιουργίας αιολικού πάρκου στη θέση Δραμπάλα στα Βούρβουρα.

Στο δελτίο Τύπου που απέστειλε ο κ. Τσιαμούλος αναφέρει:ε απάντηση των όσων μου καταλογίστηκαν στη προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. και προς επίρρωση των όσων σθεναρά και με επιχειρήματα υποστηρίζω τους τελευταίους 5 μήνες επί του συγκεκριμένου θέματος, παρακαλώ όπως ΔΕΙΤΕ το παρακάτω VIDEO,  που αποδεικνύει τις αντιφάσεις των λεγομένων και τις ανακρίβειες της Δημοτικής Αρχής του κ. Τζιούμη".

Ατύπως η Δημοτική Αρχή Τρίπολης, μέσω εκπροσώπου της,  σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη τοποθέτηση του κ. Τσιαμούλου ανέφερε "Δεν ασχολούμαστε".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.