Πολιτικη

Αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης για διά ζώσης συμβούλια στο Πε.Συ.

Σχετική επιστολή απεστάλη στον πρόεδρο του Συμβουλίου και στον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής.

Προς

1. Τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Εμμανουήλ Σκαντζό.

2. Τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο.

Ζητάμε πλέον οι συνεδριάσεις του ΠεΣυΠ και της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας να γίνονται δια ζώσης, σε χώρο που θα επιλέγει η διοίκηση, τηρούμενων φυσικά όλων των υγειονομικών μέτρων.

Τώρα πλέον που οι δραστηριότητες έχουν ανοίξει, εργασίες, σχολεία, καταστήματα, δικαστήρια, εστίαση, παραστάσεις, συναυλίες, τουρισμός, γάμοι και βαφτίσια με παρουσία 400 ατόμων κλπ. είναι υποκριτικό να επικαλείται κανείς τη δημόσια υγεία και περιοριστικά μέτρα για τη μη διεξαγωγή με φυσική παρουσία των συμβούλων των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής.

Ζητάμε από την επόμενη οι συνεδριάσεις του ΠεΣυΠ και της Οικονομικής Επιτροπής να διεξάγονται δια ζώσης τηρούμενων φυσικά όλων των υγειονομικών μέτρων όπως:

• Να υποβάλλονται όλοι οι σύμβουλοι σε rapid test ή self test πριν τη συμμετοχή τους στη συνεδρίαση. 

• Να φορούν υποχρεωτικά τη μάσκα.

• Να κάθονται αραιά καλύπτοντας όλη την αίθουσα κλπ.  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.