Πολιτικη

Παπαηλιού για το Κέντρο Στήριξης "Αγκάλη": Ανοικτή και θερμή η αγκαλιά όλων μας

Το μήνυμα του βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιώργου Η. Παπαηλιού για τα εγκαίνια του Κέντρου Στήριξης «Αγκάλη» «για τη γυναίκα, το παιδί και τα ΑμεΑ» του Σύλλόγου Γυναικών Μεγαλόπολης «Καλλιστώ».

Το γεγονός, ότι, σε μία μικρή επαρχιακή πόλη, όπως τη Μεγαλόπολη, ιδρύεται  Κέντρο Στήριξης «για τη γυναίκα, το παιδί και τα ΑμεΑ»,  αποδεικνύει  τη σοβαρότητα και το μέγεθος των προβλημάτων που αυτές οι ομάδες αντιμετωπίζουν, και μάλιστα, ως τα συνήθη θύματα αντικοινωνικών, εγκληματικών, παράνομων και ανήθικων συμπεριφορών.    

Αυτές οι ευάλωτες ομάδες έχουν ανάγκη τη συγκεκριμένη δομή και τις  δράσεις που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιό της, προληπτικά, αποτρεπτικά αλλά και (υπο)στηρικτικά. 

Η «Αγκάλη» για «τη γυναίκα, το παιδί και τα ΑμεΑ», η αγκαλιά όλων μας, και κυρίως της τοπικής κοινωνίας, πρέπει να είναι ανοικτή και θερμή. 

Θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία που ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης «Καλλιστώ» αναλαμβάνει και καλή επιτυχία στο έργο που, είναι βέβαιον, ότι το Κέντρο Στήριξης «Αγκάλη» «για τη γυναίκα, το παιδί και τα ΑμεΑ»  θα επιτελέσει. 

ΥΓ: Λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων, ο κ. Παπαηλιού παραβρέθηκε στα εγκαίνια. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.