Πολιτικη

"Η περιφερειακή Αρχή υπεύθυνη για τον χειρισμό του θέματος στο Αθήναιο..."

... και όχι το τμήμα περιβάλλοντος της Π.Ε. Αρκαδίας, τονίζει ο Ευ. Γιαννακούρας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας και νυν περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη "Νέα Πελοπόννησος" Ευάγγελος Γιαννακούρας αναφέρει:

Όταν συνεδριάζεις με τηλεδιάσκεψη και δεν υπάρχει η δυνατότητα της άμεσης επικοινωνίας με το Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου, γιατί ο Πρόεδρός του συνηθίζει να έχει κλειστά τα μικρόφωνα, δεν μπορείς να εκφράσεις ολοκληρωμένα αυτό που θέλεις και επιπλέον δεν έχεις τη δυνατότητα να δικαιολογήσεις την ψήφο σου.

Αυτό συνέβη και στην τελευταία συνεχιζόμενη συνεδρίαση που είχε μοναδικό θέμα τη συζήτηση για αναξιοπιστία της περιφερειακής αρχής , σχετικά με τις ενέργειές της για την εγκατάσταση μονάδας διαχείρισης υπολειμμάτων για ζωοτροφές στην ΤΚ Αθηναίου Δήμου Τρίπολης, στη διάρκεια της οποίας δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να διαχωρίσω τη θέση μου, ως προς την παράγραφο 5 της απόφασης που ελήφθη , στην οποία και διαφωνώ ως προς το ότι φταίει για την έγκριση εγκατάστασης της μονάδας το τμήμα περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας και συγκεκριμένα ο προϊστάμενός του κ. Μαντζουράνης, καθότι δεν είναι υποχρεωμένος να ψάξει για την συμπεριφορά και το παρελθόν του επιχειρηματία αλλά να εισηγηθεί μόνο επί της παρούσης Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων προς το Περιφερειακό Συμβούλιο, κάτι που γίνεται βάσει των δεδομένων που του έχει προσκομίσει ο ενδιαφερόμενος επενδυτής.

Επίσης διαφωνώ στο ότι πάντα το τμήμα Περιβάλλοντος εισηγείται θετικά, γιατί πολλές φορές στο παρελθόν έχουν υπάρξει αρνητικές εισηγήσεις αλλά και πρόσφατα στο αίτημα για εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο Μαίναλο η εισήγηση ήταν αρνητική.

Και επαναλαμβάνω πως η αποκλειστική ευθύνη για τον χειρισμό του θέματος της μονάδας στο Αθήναιο ανήκει στην περιφερειακή αρχή Νίκα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.