Πολιτικη

Νέα Πελοπόννησος: Φιέστα αλαζονείας και εσωστρέφειας

Ανακοίνωση του περιφερειακού συμβούλου Αντώνη Λυμπέρη με αφορμή την υπογραφή ένταξης έργων στο ΕΣΠΑ και συμβάσεων της Π.Ε. Αργολίδας.

Αναλυτικά όλη η ανακοίνωση:

Σε φιέστα αλαζονείας και εσωστρέφειας εξελίχθηκε η σημερινή εκδήλωση υπογραφής ένταξης έργων στο ΕΣΠΑ και συμβάσεων της Π.Ε. Αργολίδας.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου για μία ακόμη φορά  απέδειξε ότι άλλα λέει στα λόγια και άλλα κάνει στα έργα.

Ζητά συνεχώς συναίνεση και συνεργασία αλλά οι έννοιες αυτές για τον κ.Νίκα λειτουργούν αλά καρτ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κ.Νίκας «κάλεσε» επιλεκτικά τον Βουλευτή του κόμματος που επιθυμούσε, τους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης του, αλλά και τους πρόθυμα συνεργαζόμενους Περιφερειακούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης κάνοντας έτσι… αποκαλυπτήρια παρασκηνίου.

 Η παρουσία των Σιδέρη –Γανώση στην κλειστή εκδήλωση του Παναγιώτη Νίκα και ο αποκλεισμός όλων των άλλων Συμβούλων της Π.Ε. Αργολίδας αναδεικνύουν το πραγματικό προσωπείο και τις πρακτικές του κ. Περιφερειάρχη που επενδύει στο διχασμό και στις σχέσεις του παρασκηνίου. 

Ο κ.Νίκας μετατρέπει τα υπηρεσιακά του καθήκοντα σε κλειστές γαλάζιες γιορτές. 

Αυτές οι πολιτικές πρακτικές ανήκουν στο παρελθόν κ.Νίκα και υποβαθμίζουν το θεσμό της Αιρετής Περιφέρειας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.