Πολιτικη

"Νέα Πελοπόννησος": Να πληρώνετε τα γεύματα από την τσέπη σας!

Δελτίο τύπου της Περιφερειακής παράταξης "Νέα Πέλοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη

Ακούσαμε επιτέλους τη «φωνή» του κ. Μαλτέζου μέσω ενός δελτίου τύπου (που σίγουρα έχει άλλον συντάκτη) και προέκυψε κατόπιν εντολής του κ. Νίκα. 

Ο κ. Μαλτέζος φανερά εκνευρισμένος και αμήχανος προσπαθεί να εφεύρει δικαιολογίες για το πλουσιοπάροχο γεύμα του κ. Νίκα και της παρέας του, όπου προσκεκλημένος ήταν και ο ίδιος, το οποίο πληρώθηκε με δημόσιο χρήμα (αριθμ. αποφ. ανάθεσης δαπανών του γεύματος 207527/6.7.2021).

Αφήστε τα παραμύθια για το δήθεν γεύμα σε δημοσιογράφους κ. Μαλτέζο. Δυστυχώς για εσάς υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό όπου αποδεικνύει πως τα ακριβά ψαρικά εδέσματα και οστρακοειδή που γευτήκατε, τα απόλαυσαν ελάχιστοι δημοσιογράφοι γιατί υπερίσχυσαν οι συνεργάτες του κ. Νίκα, οι «γραμματείς και οι φαρισαίοι» του!

Είναι ντροπή για εσάς και κατάντια της πολιτικής τα όσα αναφέρετε για δαπάνες σε εκδηλώσεις δράσεων εξωστρέφειας της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Αργολίδας από την πρ. Περιφερειακή Αρχή και η προσπάθεια σας να τα συμψηφίσετε με το λουκούλλειο γεύμα σας, το οποίο φυσικά δεν έγινε για λόγους εξωστρέφειας της Περιφέρειας αλλά για λόγους δική σας απόλαυσης και χαλάρωσης…

Είναι τουλάχιστον αστείο να προσπαθείτε να πείσετε τους πολίτες της Αργολίδας για το μεγάλο «φανταστικό» έργο σας αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι με τα λόγια χτίζονται «ανώγεια και κατώγεια»… όπως οι αγορές κτηρίων για να χτίσετε διοικητήριο, το νέο νοσοκομείο της Αργολίδας που φαντασιώνεστε και η ουτοπική μεταφορά φυσικού αερίου σε Άργος και Ναύπλιο από τη ΔΕΔΑ.

Είναι τουλάχιστον αστείο να προσπαθήσετε να μας πείσετε ότι η ένταξη του έργου της σύνδεσης της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο Α7 προέκυψε από τη δική σας Περιφερειακή Αρχή.

Οι πολίτες της Αργολίδας δεν είναι ιθαγενείς, γνωρίζουν πολύ καλά ότι γι’ αυτό το έργο για το σχεδιασμό, την προετοιμασία και την ωριμότητα του δούλεψε σκληρά η Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη. 

Αυτό που πρέπει να μας εξηγήσετε, για το οποίο δεν λέτε ούτε κουβέντα, είναι η υπερκοστολόγηση του, αφού το έργο από 25 εκατομμύρια περίπου ευρώ που είχε ως αρχικό προϋπολογισμό το «φτάσατε στα 50»!

Σε ό,τι αφορά την απόφαση της «Νέας Πελοποννήσου» να θέσει εκτός παράταξης συγκεκριμένο Περιφερειακό Σύμβουλο της Αργολίδας αντιλαμβανόμαστε γιατί ανησυχείτε αφού ο συγκεκριμένος συνάδελφος, σας έχει δημόσια χαρακτηρίσει ανίκανο και ανεπαρκή στα καθήκοντα σας νουθετώντας παράλληλα τον κ. Νίκα να σας επιπλήξει γι’ αυτό…

Επειδή είναι γνωστό σε όλους ότι ο κ. Νίκας σας έχει βαθμολογήσει με «διαγωγή κοσμία» και πρέπει να παίρνετε την άδεια του πριν μιλήσετε, αναμένουμε με ενδιαφέρον την επόμενη δημόσια παρέμβαση σας. 

Σας επαναλαμβάνουμε όμως ότι… την επόμενη φορά που θα θελήσετε να γευτείτε ακριβούς μεζέδες, θα πρέπει να πληρώσετε από την τσέπη σας!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.