Πολιτικη

Δημοσκόπηση: "Απώλειες" αλλά και άνετο προβάδισμα της Ν.Δ.

Στις δέκα ποσοστιαίες μονάδες το δημοσκοπικό προβάδισμα του κυβερνώντος κόμματος έναντι της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Σύμφωνα με τα ευρήματα έρευνας κοινής γνώμης που διενέργησε η εταιρεία GPO για λογαριασμό της εφημερίδας "Τα Νέα", η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 34,5% έναντι 24,4% του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σε αντίστοιχη έρευνα του Ιουνίου, τα ποσοστά ήταν 36,5% και 24,1% αντίστοιχα.

Το Κίνημα Αλλαγής συγκεντρώνει 6,4% έναντι 6,7% που συγκέντρωνε τον Ιούνιο. Ακολουθούν ΚΚΕ με 6%, Ελληνική Λύση με 4,1% και ΜέΡΑ25 με 3%.

"Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός" εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συγκεντρώνει 49,8% θετικές γνώμες έναντι 31,6% του Αλέξη Τσίπρα, 27,8% του Δημήτρη Κουτσούμπα, 25,7% της Φώφης Γεννηματά, 16,1% του Γιάνη Βαρουφάκη και 11,8% του Κυριάκου Βελόπουλου.

"Αρνητικά" κρίνει η πλειοψηφία την διαχείριση της πανδημίας

Όσον αφορά την πανδημία, το 54,9% κρίνει αρνητικά την διαχείριση της κατάστασης στην περίοδο που βρισκόμαστε, ενώ το 91,4% πιστεύει πως αναμένεται να αυξηθούν τα κρούσματα μέσα στο Φθινόπωρο.

Επίσης, οι ερωτηθέντες "προβλέπουν" ανασχηματισμό, σε ποσοστό 49,4% (ναι και μάλλον ναι), ενώ, αντίθετα, το 35,9% δεν διαβλέπει επερχόμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.