Πολιτικη

Γιαννακούρας: "κ.Νίκα δεν μπορείτε να ξεγελάτε όλους όλον τον καιρό"

Ο Αβραάμ Λίνκολν, παλιός Πρόεδρος των ΗΠΑ έλεγε: «Μπορεί να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλον τον καιρό».

Αυτό ισχύει και αποδεικνύεται περίτρανα καθώς και για μία ακόμα φορά από τη συμπεριφορά της περιφερειακής αρχής του κ. Νίκα και μιλάμε ειδικά για την γνωστή περίπτωση αδειοδότησης της μονάδας ζωοτροφών στο Αθήναιο της ΔΕ Βαλτετσίου Δήμου Τρίπολης.

Αφού ο κ.Νίκας και η παρέα του προσπάθησαν και βρήκαν τον τρόπο να βοηθήσουν με τα τερτίπια τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο να αδειοδοτηθεί η συγκεκριμένη επιχείρηση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, μετά φορώντας την προβιά του προβάτου για να καλύπτει τον κακό λύκο, διαβεβαίωνε (συνηθισμένο ρήμα της περιφερειακής αρχής γενικότερα) τους κατοίκους της περιοχής ότι θα παλέψει να μην λειτουργήσει η συγκεκριμένη μονάδα, ορίζοντας δικηγόρους της Περιφέρειας για να προσφύγουν στον αρμόδιο Υπουργό και συγχρόνως, λες και ήταν Καίσαρας, αφού γνώριζε ότι αυτό που κάνει δεν είναι σύννομο, αγνοώντας την έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, διέταξε τις υπηρεσίες της Περιφέρειας να μην προχωρήσουν στην άδεια εγκατάστασης. Όλα για το θεαθήναι. 

Γιατί «πριν αλέκτορα φωνήσαι», κινούμενος ως άλλος χαμαιλέων και στα λουμωχτά, άναψε πράσινο φως στις υπηρεσίες της Περιφέρειας ώστε να προχωρήσουν στην αδειοδότηση της συγκεκριμένης μονάδας.

Πού πήγαν τα μεγάλα λόγια κύριοι της περιφερειακής αρχής; Πού πήγαν οι διαβεβαιώσεις σας προς τους κατοίκους; Τι έκανε η νομική υπηρεσία της Περιφέρειας;  Έκανε προσφυγή στον υπουργό, όπως δημόσια είχε δεσμευτεί ο κ. Νίκας;

Για μία ακόμα φορά διαπιστώνουν οι πολίτες με άσχημες επιπτώσεις για τον τόπο, το ψευτοενδιαφέρον της περιφερειακής αρχής, η οποία άλλα υπόσχεται και άλλα κάνει, βάζοντας μάλιστα το κομματικό συμφέρον πάνω από το συμφέρον των πολιτών και υποκύπτοντας σε πιέσεις , όπως έγινε άλλωστε και με το βίαιο και αιφνίδιο κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, στο οποίο συμφώνησε ρητώς και κατηγορηματικώς ο κ. Νίκας και η παρέα του.

Κάθε μέρα που περνάει, αποδεικνύεται πόσο γυμνός είναι ο βασιλιάς και πόσο επικίνδυνες για τον τόπο είναι η άγνοια , η ανεπάρκεια και η υποτέλεια σε συμφέροντα και πιέσεις της περιφερειακής αρχής. 

Κύριοι της περιφερειακής αρχής δεν μπορείτε πλέον να κοροϊδεύετε τους κατοίκους της Αρκαδίας. Σας έχουν καταλάβει αλλά δυστυχώς θα πρέπει να σας ανεχθούν για κάποιο διάστημα ακόμα. Η μόνη ευχή μας είναι να κάνετε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη για να μην καταστρέψετε ολοκληρωτικά τον τόπο και ό,τι είχαμε χτίσει…

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.