Πολιτικη

Λαϊκή Συσπείρωση: Πλούσια δραστηριότητα στον Πάρνωνα

Εχουν συγκεντρωθεί πάνω από 1500 υπογραφές, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά το περιεχόμενό της: 

Σε συνεδρίασή της στις Καρυές η Επιτροπή Αγώνα για τη σωτηρία του Πάρνωνα από την επέλαση των μονοπωλιακών ομίλων των ΑΠΕ εκτίμησε την πλούσια δραστηριότητα που ανέπτυξε το προηγούμενο τρίμηνο, με δεκάδες περιοδείες σε χωριά του Πάρνωνα, με μαζικές συγκεντρώσεις στον Κοσμά, στις Καρυές, στο Καστρί, στο Γεράκι, στο Λεωνίδιο, με συγκέντρωση πάνω από 1500 υπογραφές στο πλαίσιο συσπείρωσης της Επιτροπής. 

Η πλατιά ανταπόκριση που βρήκαμε σε αυτές τις δραστηριότητες, επιβάλλει την πιο έντονη ενημέρωση για τις επιπτώσεις στο περιβάλλον, στην υγεία και στη τσέπη του λαού.

Ρίχνουμε ιδιαίτερο βάρος στις αποφάσεις στήριξης και συμμετοχής σε αυτόν τον αγώνα εργατικών σωματείων, αγροτοκτηνοτροφικών συλλόγων, σωματείων επαγγελματιών και εμπόρων, συντοπίτικων σωματείων, αθλητικών, πολιτιστικών, οικολογικών και ορειβατικών συλλόγων. 

Επιμένουμε στη συγκέντρωση υπογραφών στο πλαίσιο συσπείρωσης από απλό κόσμο αλλά και αιρετών κύρια Προέδρων Κοινοτήτων και Δημοτικών Συμβούλων.

Θα επικεντρώσουμε το επόμενο διάστημα στο κεντρικό και νότιο Πάρνωνα, ιδιαίτερα στη χερσόνησο Μαλέα, όπου οι αιτήσεις για εκατοντάδες ανεμογεννήτριες, επιβεβαιώνουν τις επιδιώξεις των καπιταλιστών να μην αφήσουν τίποτα όρθιο στην περιοχή.

Με επόμενες ανακοινώσεις μας θα δοθούν στη δημοσιότητα οι δεκάδες μαζικοί λαϊκοί φορείς, Πρόεδροι Κοινοτήτων, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι που υπογράφουν το πλαίσιο και στηρίζουν και συμμετέχουν στον αγώνα. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.