Πολιτικη

Λαϊκή Συσπείρωση Τρίπολης: Εξακολουθεί να προκαλεί η Περιφερειακή Αρχή

Δεν είναι μακριά το Αθήναιο, η βρώμα, η δυσοσμία και οι επιπτώσεις δεν περιορίζονται στα όρια της Δ.Ε. Βαλτετσίου, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά όλο το περιεχόμενό της:

Σαν να μην έφτανε η κωλυσιεργία κατά τη συζήτηση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την απόρριψη της ΜΠΕ για μετεγκατάσταση της ρυπογόνας μονάδας στο Αθήναιο που έδωσε το πρόσχημα στην κυβέρνηση να εγκρίνει τους Περιβαλλοντικούς Όρους με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Σαν να μην έφτανε η συμπαιγνία με την κυβέρνηση για την απόρριψη της ένστασης κατά της απόφασης της αποκεντρωμένης.  

Σαν να μην έφτανε η προκλητική και προσβλητική στάση να μην ενημερώνει τους κατοίκους τόσους μήνες.

Σαν να μην έφτανε η αδράνεια απέναντι στην πρόκληση της εταιρείας που χωρίς άδεια συνεχίζει να στήνει μηχανήματα. 

Τώρα αλλάζουν και την ημερομηνία συζήτησης του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο. 

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση συγκέντρωσης των κατοίκων τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης την ώρα που θα συνεδρίαζε το Περιφερειακό Συμβούλιο σύμφωνα με την πρόσκληση της Περιφέρειας, άλλαξαν την ημερομηνία συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου προκαλώντας σύγχυση και δημιουργώντας πρόσθετα εμπόδια στους κατοίκους να εκφράσουν την αντίθεσή τους.

Όσες μεθοδεύσεις και να κάνουν δεν θα τους αφήσουμε να μας φορτώσουν τη ρυπογόνα μονάδα που έδιωξαν από τον τόπο τους οι κάτοικοι των Λεχαινών.

Μέρα με την μέρα αποκαλύπτονται και θα αποκαλύπτονται ΟΛΟΙ αυτοί που γνώριζαν και συγκάλυπταν το έγκλημα αλλά αναγκάστηκαν να πουν ΟΧΙ κάτω από τη μαζική λαϊκή καταδίκη.

Όλοι την Τετάρτη 6-10-2021 στις 4 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης που θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Καλούμε τους Δημοβαλτετσιώτες να απαντήσουν στη νέα πρόκληση με τη μαζική συμμετοχή τους στη συγκέντρωση.

Καλούμε τους κατοίκους της Τρίπολης να είναι εκεί γιατί το πρόβλημα μας αφορά όλους.

Δεν είναι μακριά το Αθήναιο, η βρώμα, η δυσοσμία και οι επιπτώσεις δεν περιορίζονται στα όρια της Δ.Ε. Βαλτετσίου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.