Πολιτικη

Τατούλης: "Παίζετε θέατρο" εις βάρος των πολιτών

Φωτογραφία: arcadia938.gr

"Επίθεση" κατά της Περιφερειακής Αρχής από τον πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για το Αθήναιο.

Ο κ. Τατούλης, με έντονο ύφος, κατηγόρησε την Περιφερειακή Αρχή για "εξαπάτηση των πολιτών", λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως η υπόθεση της εγκατάστασης της μονάδας παραγωγής ζωοτροφών στο Αθήναιο έχει, επί σκοπού, αφεθεί στην τύχη της, λόγω της παρελκυστικής πολιτικής του κ. Νίκα. 

Ο πρώην Περιφερειάρχης χαρακτήρισε "θέατρο" την τακτική του κ. Νίκα, ενώ όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς για το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων εκ μέρους του κ. Νίκα (ο οποίος μίλησε, ουσιαστικά, για υποβάθμιση της περιοχής και έργο "χαβούζα"), ο κ. Τατούλης χαρακτήρισε τον κ. Νίκα "μπερδεμένο" και με "κοντή μνήμη", μη ενθυμούμενο τι γινόταν στην Καλαμάτα- αναφερόμενος, προφανώς, στη μεγαλύτερη χωματερή της Περιφέρειας Πελοποννήσου- επί της Δημαρχίας του. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.