Πολιτικη

Νίκας συγχαίρει Τζιούμη για τις εκδηλώσεις της Άλωσης

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου/Δήμος Τρίπολης

Τα θερμά του συγχαρητήρια εκφράζει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη

Aφορμή οι λαμπρές εκδηλώσεις της πόλης για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε,

 

Δεχθείτε τα θερμά συγχαρητήριά μου για τις επετειακές εκδηλώσεις, τις οποίες πραγματοποιήσατε και ήταν αφιερωμένες στην Επέτειο των 200 χρόνων από την Άλωση της Τριπολιτσάς.

Στην καθοριστική, εκείνη νίκη των Ελλήνων η οποία σημάδεψε την πορεία του αγώνα για την ανεξαρτησία μας.

Με τις λαμπρές εκδηλώσεις σας, εσείς και οι συνεργάτες σας, κατορθώσατε και αποδώσατε τον δέοντα σεβασμό αλλά και την πρέπουσα τιμή σε μία από τις σημαντικότερες στιγμές της Ελληνικής Επανάστασης, στον πρωταγωνιστή της Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και σε όλους τους αθάνατους ήρωες μας.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, για την άρτια οργάνωση, όπως και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Τρίπολης στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την έναρξη του εθνικοαπελευθερωτικού μας αγώνα.

Πάντα στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε. ΝΙΚΑΣ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.