Πολιτικη

Φ. Γεννηματά: Η μεγάλη μάχη με την υγεία της και η επόμενη μέρα στο ΚΙΝΑΛ

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Αποσύρθηκε από την κούρσα ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής. Συγκινητική δήλωσή της.

Μία δύσκολη μάχη με την υγεία της καλείται να δώσει η Φώφη Γεννηματά, γεγονός που την οδήγησε στην απόφαση να αποσυρθεί από την διεκδίκηση της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής. 

Η είδηση υποτροπής της υγείας της Φώφης Γεννηματά, το απόγευμα της Τρίτης, σόκαρε ολόκληρο τον πολιτικό -και όχι μόνο- κόσμο της χώρας.

Η απόφαση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ να μην λάβει μέρος στην εσωκομματική αναμέτρηση αλλάζει τα δεδομένα στη κούρσα για την ηγεσία του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι οι εσωκομματικές εκλογές του κόμματος για την ανάδειξη νέου Προέδρου είναι να διεξαχθούν μέσα στον Δεκέμβριο και πιο συγκεκριμένα ο πρώτος γύρος στις 5 Δεκεμβρίου και ο δεύτερος μια εβδομάδα αργότερα, στις 12 Δεκεμβρίου, ωστόσο μετά τις νέες εξελίξεις δεν είναι απίθανο να υπάρξουν τροποποιήσεις, μιας κι αυτό είναι πρώιμο για να συζητηθεί.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καθώς εισήχθη με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Ωστόσο, μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

"Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης" ανέφερε η κυρία Γεννηματά, στη δήλωσή της.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Επισημαίνεται πως η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εισήχθη εκτάκτως χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με συμπτώματα ατελούς ειλεού, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα την Τρίτη.

"Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου", αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που εξεδόθη χθες Τρίτη 12/10.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.