Πολιτικη

"Πελοπόννησος Α.Ε.": Κλείνει αλλά...δεν κλείνει!

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Η Περιφερειακή Αρχή έχει αποφασίσει τη "λύση" της επιχείρησης από το Δεκέμβριο του 2020!

Ωστόσο, όχι μόνο δεν έχει προχωρήσει η σχετική διαδικασία- που προβλέπει "αντικατάσταση" της επιχείρησης με άλλη, αντίστοιχη-, αλλά, υφίσταται ένα γεγονός..."μοναδικό" στα παγκόσμια χρονικά!

Ειδικότερα, ενώ η ίδια η επιχείρηση, μέσω απόφασης του διοικητικού της συμβουλίου, έχει αποφασίσει το "κλείσιμο", η επιχείρηση συνεχίζει να υλοποιεί δυο έργα! Μάλιστα, η απόφαση περί "λύσης", κοινοποιήθηκε μετά από σχεδόν ένα χρόνο σε άλλες υπηρεσίες, που οι αρμοδιότητές τους "εφάπτονται" με την επιχείρηση.

Πραγματικά, εντυπωσιάζει η ανακολουθία, η προχειρότητα και η βραδύτητα που χαρακτηρίζουν αυτή την υπόθεση. Παράλληλα, βέβαια, η "Πελοπόννησος Α.Ε." συνεχίζει να θεωρείται "πρότυπο", όσον αφορά κάποιους Επιτρόπους και αξιωματούχους της Ε.Ε......

Τα ερωτήματα πολλά, οι απαντήσεις από ανύπαρκτες έως ελλιπείς...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.