Πολιτικη

Αναφορά Παπαηλιού στη Βουλή με την επιστολή του Επιμελητηρίου για τα νέα μέτρα

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Η κυβέρνηση των "αρίστων" αποδεικνύεται ανίκανη να αντιμετωπίσει στοιχειωδώς την πανδημία, σημειώνει ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ενώ, η πανδημία επελαύνει, η κυβέρνηση των «αρίστων» του Κυριάκου Μητσοτάκη, δέσμια ιδεοληψιών και με μόνο μέλημά της τη μικροπολιτική, την ψηφοθηρία και  την επικοινωνία-προπαγάνδα αποδεικνύεται ανίκανη να την αντιμετωπίσει στοιχειωδώς. 

Τα εξαγγελθέντα «νέα» κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπισή της δεν είναι ισορροπημένα, αφού πλήττουν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα προς όφελος των μεγάλων και ισχυρών επιχειρηματικών ομίλων, διαμορφώνοντας συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, και αφήνουν εκτός ελέγχου σημαντικά πεδία οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας. Εντέλει  θα αποδειχθούν και αναποτελεσματικά.

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία  Γιώργος Παπαηλιού κατέθεσε ως αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων  την από 4.11.2021 σχετική επιστολή του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.