Πολιτικη

Εκδήλωση της ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στην ενέργεια

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Από την Τομεακή Επιτροπή Αρκαδίας λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση-πρόσκληση:

Σήμερα  που στα λόγια όλοι είναι προστάτες του περιβάλλοντος, όλοι έχουν αποκτήσει περιβαλλοντικές ευαισθησίες, κυβερνήσεις, κόμματα, μονοπώλια, διεθνείς οργανισμοί, ιμπεριαλιστικές ενώσεις,  θέτουν ως προμετωπίδα την προστασία του περιβάλλοντος.

Σήμερα που  όλες οι διακηρύξεις και οι σχεδιασμοί αρχίζουν και τελειώνουν με τη χρηματοδότηση παρεμβάσεων και ενεργειών,  για την προβολή της αναγκαιότητας,  στο όνομα   της προστασίας του περιβάλλοντος, να γεμίσουν τα βουνά ανεμογεννήτριες και οι κάμποι φωτοβολταϊκά.  

Σήμερα που έρχονται όλοι μοιράζοντας τα καθρεφτάκια της «δίκαιης μετάβασης» στη μεταλιγνιτική εποχή.

Σήμερα που δίνουν και παίρνουν οι  αναλύσεις  από κάθε είδους δεξαμενές σκέψεις, αναλύσεις που προβάλλονται απατηλά, με επιμονή, από μέσα μαζικής ενημέρωσης,  για το πιο  φιλικό περιβάλλον, τον πιο δίκαιο καπιταλισμό, που θα φέρει το περιβόητο «Πράσινο New Deal».

Σε καλούμε

Να ακούσεις τις θέσεις του ΚΚΕ για αυτές τις πολιτικές που, στο όνομα δήθεν της προστασίας του περιβάλλοντος,  προωθούν τη στήριξη των μονοπωλιακού ομίλων, διασφαλίζουν την κερδοφορία τους σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, αφού οδηγούν σε απαξίωση τις λιγνιτικές μονάδες, μια σειρά άλλες υποδομές που αξιοποιούν τα ορυκτά καύσιμα όπως δίκτυα μεταφοράς, αποθήκευσης μέσα μετακίνησης κλπ, φέρνουν ανεργία και  την ίδια στιγμή μεγαλώνει η ενεργειακή φτώχεια καθώς οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος και των άλλων πηγών ενέργειας παίρνουν την ανηφόρα.

Σάββατο  4 Δεκέμβρη  και  ώρα 18.00

Στο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

H ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση με ομιλητή το   Γρηγόρη   Λιονή, μέλος της  ΚΕ , και υπεύθυνο του τμήματος οικονομίας της  ΚΕ του ΚΚΕ

Και θέμα: ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΚΑΙΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.