Πολιτικη

Ο Δήμαρχος Τρίπολης για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Φωτογραφία: video screen/ Κώστας Τζιούμης Δήμαρχος Τρίπολης/ facebook

17η κατά σειρά ζωντανή επικοινωνία του Κώστα Τζιούμη με τους δημότες μέσω facebook- Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Γι' άλλη μια φορά, ο Δήμαρχος Τρίπολης έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των δημοτών, προκειμένου να υποβάλουν τα ερωτήματά τους, σχετικά με την πόλη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Πέρα από τα βασικά ζητήματα που εθίγησαν, ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε και στις επερχόμενες εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Όπως ανέφερε, θα υπάρξει ακόμα καλύτερος στολισμός, σε σχέση με την περσινή χρονιά, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα στους δημότες να επισκεφθούν ένα ανανεωμένο Χριστουγεννιάτικο χωριό, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει παγοδρόμιο.

Ωστόσο, δεν θα γίνει κάποια συναυλία, συνδυασμένη με το άναμμα του δέντρου στην πλατεία Πετρινού, διότι, όπως είπε ο κ. Τζιούμης, δεν θα μπορούσε να ελεγχθεί η τήρηση των υγειονομικών μέτρων. Αντίθετα, θα υπάρξει κάποια εκδήλωση στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για τους κλειστούς χώρους.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Τζιούμης ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, πως εξασφαλίστηκε, μέσω του "πράσινου ταμείου", 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να δημιουργηθεί κοινόχρηστος χώρος αναψυχής στην ευρύτερη περιοχή της Δεξαμενής- μια περιοχή σχετικά υποβαθμισμένη, όπως τόνισε.

Επιπρόσθετα, δήλωσε πως ο Δήμος εξασφάλισε θέσεις σε πρόγραμμα επτάμηνης απασχόλησης του ΟΑΕΔ- λεπτομέρειες θ' ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες-, μέσω του προγράμματος δίκαιης μετάβασης της περιοχής στη μεταλιγνιτική εποχή, ουσιαστικά. 

Τέλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης επανέλαβε πως η ελεγχόμενη στάθμευση θα εφαρμοστεί άμεσα, καθώς ήδη ο Δήμος διαθέτει 2 δημοτικούς αστυνομικούς. Σε κάθε περίπτωση, γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να υπάρξει περαιτέρω ενδυνάμωση της υπηρεσίας αυτής, το συντομότερο δυνατό. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.