Πολιτικη

«Σχολείο – πρότυπο το Μουσικό. Ομάδα – πρότυπο ο Αστέρας»

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου/Δήμος Τρίπολης

Μπάλες ποδοσφαίρου προσφέρθηκαν από την ΠΑΕ Αστέρας στο Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Τρίπολης.

Για ένα σύγχρονο σχολείο που αποτελεί το καμάρι της πόλης μίλησε ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρίπολης κ. Στέφανος Χατζόπουλος. «Το Μουσικό Σχολείο επιλέχτηκε σημειολογικά, διότι και η ομάδα του Αστέρα αποτελεί πρότυπη ομάδα, όχι μόνο για την περιοχή μας, αλλά για ολόκληρη την χώρα. Ο Αστέρας εκπροσωπεί και διαφημίζει την Τρίπολη, ενώ παράλληλα εκπροσωπεί όλη την Πελοπόννησο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.»

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας κ. Γιώργος Μποροβήλος ευχαρίστησε τον Δήμο Τρίπολης και προσωπικά τον κ. Χατζόπουλο για την άψογη συνεργασία, καθώς και τη Διεύθυνση του σχολείου. Στη συνέχεια, τόνισε ότι η φήμη του Μουσικού Σχολείου έχει ξεφύγει από τα στενά όρια της Αρκαδίας. «Ο Αστέρας Τρίπολης φροντίζει να έχει κοινωνική ευαισθησία και όπου μπορεί, βοηθάει» είπε κλείνοντας.

Ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης κ. Βασίλης Μπιστόλας ευχαρίστησε την ΠΑΕ Αστέρας για όσα προσφέρει στην περιοχή μας και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.