Πολιτικη

Η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ κατά της ΔΕΕΠ της ΝΔ

Φαίνεται ότι για την τοπική της ΝΔ  ισχύει η λουδοβίκεια αντίληψη "το κράτος είμαι εγώ", αναφέρει η ανακοίνωση.

Σε ανάρτηση της στο f/b που αναδημοσιεύτηκε σε τοπικά σάιτ η ΔΕΕΠ Αρκαδίας της ΝΔ μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Η ΔΕΕΠ Αρκαδίας, εναρμονισμένη στα «θέλω» της εποχής και αντιλαμβανόμενη την μεγάλη εκστρατεία που γίνεται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού παραμένει αταλάντευτα στην πρώτη γραμμή της κοινής συλλογικής προσπάθειας.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, το Σάββατο 8 Ιανουαρίου στην κεντρική πλατεία του Λεβιδίου διοργανώσαμε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους για τους πολίτες της περιοχής.» 

Φαίνεται ότι για την τοπική της ΝΔ  ισχύει η λουδοβίκεια αντίληψη «το κράτος είμαι εγώ»

Η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων από τον ΕΟΔΥ είναι υποχρέωση του κράτους και δεν μπορεί να γίνεται με βάση τις επικοινωνιακές ανάγκες του κάθε φορά κυβερνώντος κόμματος. Καταγγέλλουμε αυτή την τακτική και καλούμε τον ΕΟΔΥ να οργανώσει κινητές μονάδες με βάση τις ανάγκες ξεκινώντας από τα σχολεία, τους τόπους δουλειάς κλπ.

Καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα, να συμπαραταχθούν με το ΚΚΕ, και να παλέψουν μέσα από τα σωματεία τους:

Για  να σταματήσει το αίσχος με τις ατέλειωτες  ουρές και της πληρωμής των τεστ.

Για Μαζικά επαναλαμβανόμενα δωρεάν τεστ για όλους

Για στήριξη της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με το αναγκαίο προσωπικό και μέτρα

Για επίταξη των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων προκειμένου να εξασφαλιστεί η δωρεάν χορήγηση μοριακού τεστ". 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.