Πολιτικη

Γιαννακούρας: Εμείς ανοίγουμε δρόμους κ. Νίκα και εσείς ακολουθείτε… (vd)

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Τοποθέτηση του τ. Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας για την αυτοψία στην Παλαιόχουνη.

Με τη θεσμική ιδιότητα της μείζονος μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο και την ηθική υποχρέωση έναντι των πολιτών, επισκεφθήκαμε το μεσημέρι της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου, μαζί με τον επικεφαλής της παράταξης μας «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρο Τατούλη και τους συναδέλφους Ντίνα Νικολάκου και Γιώργο Ρουμελιώτη, τις εγκαταστάσεις της μονάδας διαχείρισης των στερεών οικιακών αποβλήτων στην Παλαιόχουνη της ΔΕ Βαλτετσίου Δ.Τρίπολης.

Η ικανοποίησή μας αυτονόητη, γιατί είδαμε το όνειρό μας να γίνεται πραγματικότητα, οι κόποι μας και οι αγωνίες μας να πιάνουν τόπο, γιατί επιτέλους στήθηκε η μονάδα, στην οποία δεν εναποτίθενται τα απορρίμματα αλλά θα γίνεται επεξεργασία και διαχείρισή τους.

Επιτέλους έχουμε μία αλλαγή σελίδας στο μείζον περιβαλλοντικό  πρόβλημα της ανεξέλεγκτης  απόρριψης των απορριμμάτων   που συνέβαινε μέχρι σήμερα και περνάμε σε μία σύγχρονη αντιμετώπιση και λύση του προβλήματος. Δεν θα έχουμε πλέον χωματερές, νόμιμες ή παράνομες, όπως Πλάτωμα, Αγία Τριάδα, Άγιος Βλάσης, Μεγαβούνι, ούτε θα παραχώνουμε τα σκουπίδια από εδώ και από εκεί, αλλά θα τα επεξεργαζόμαστε σε μία σύγχρονη μονάδα.

Δυστυχώς μας προξένησε αλγεινή εντύπωση η απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, ενός ανθρώπου που πολέμησε λυσσαλέα τη δημιουργία των μονάδων αυτών και που δεν χάνει όμως ευκαιρία να φωτογραφίζεται σε αυτές και να συνοδεύει κομματικά στελέχη, όπως αύριο τον κ. Μαρινάκη, Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, λες και έκανε κόπο για να την φτιάξει, να απαγορεύσει στην παράταξή μας την είσοδο στην μονάδα. Λες και ήταν ο κ. Νίκας εκείνος που έγινε αποδέκτης όλων των αντιδράσεων κατοίκων και φορέων κατά την φάση του αρχικού σχεδιασμού του έργου, αλλά και στην πορεία του.

Βέβαια από τον κ. Νίκα για όσους τον γνωρίζουμε δεν μας δημιουργεί έκπληξη η συγκεκριμένη στάση  και συμπεριφορά του, γιατί αποδεικνύει για μία ακόμα φορά την πολιτική του μικροπρέπεια και την εμπάθειά του.

Εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την πορεία του έργου, γιατί εμείς έχουμε δεσμευτεί στους πολίτες για τη σωστή λειτουργία της μονάδας και όχι εσείς κ. Νίκα. Εμείς θα είμαστε πάντα εκείνοι που θα ανοίγουμε δρόμους για να ακολουθείτε εσείς…

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.