Πολιτικη

Διαδικτυακή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την Πολιτική Προστασία στην Αρκαδία

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει σήμερα στις 5 το απόγευμα.

Διαδικτυακή εκδήλωση-τηλεδιάσκεψη, με θέμα την Πολιτική Προστασία και την καλύτερη προετοιμασία των δήμων της Αρκαδίας, καθώς και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εν όψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου, πραγματοποιεί, σήμερα, Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022, ο τομέας κλιματικής αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

Στη διαδικτυακή εκδήλωση, κεντρικά στελέχη του κόμματος, θα συνομιλήσουν με εκπροσώπους της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, για το φλέγον θέμα της Πολιτικής Προστασίας, με στόχο την έγκαιρη και την καλύτερη προετοιμασία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εν όψει της επερχόμενης καλοκαιρινής περιόδου.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου που είναι επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας του Κινήματος Αλλαγής, ο βουλευτής Αρκαδίας και Αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο γραμματέας του Τομέα Πολιτικής Προστασίας του Κινήματος Αλλαγής Γρηγόρης Σκιαδόπουλος, ενώ συντονιστής θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος ( τέως Αντιδήμαρχος Τρίπολης ), Σωτήρης Παπαδημητρίου ως μέλος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας του Κινήματος Αλλαγής και μέλος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ.

Θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι των δήμων της Αρκαδίας, της Περιφέρειας και άλλοι αιρετοί.

Τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ, θα καταγράψουν όλες τις απόψεις που θα ακουστούν στην τηλεδιάσκεψη, προκειμένου να τις επεξεργαστούν και να τις συμπεριλάβουν στην επίσημη πρόταση του κόμματος για θέματα κλιματικής αλλαγής και πολιτικής προστασίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.