Πολιτικη

Αρκαδία: Νέα, "δυνατή" υποψηφιότητα στις Βουλευτικές Εκλογές;

Φωτογραφία: istockphoto.com

Μπορεί να είναι ακόμη σχετικά νωρίς, αλλά τα..."γρανάζια" έχουν τεθεί σε κίνηση...

Άλλωστε, υφίσταται μια "αμυδρά" περίπτωση να προχωρήσει σε "αιφνιδιασμό" ο Έλληνας Πρωθυπουργός και να προκηρύξει εκλογές, αμέσως μετά το τέλος της επερχόμενης τουριστικής περιόδου- εφόσον, φυσικά, αυτή η τελευταία "κυλήσει" ικανοποιητικά για τη χώρα μας.

Σε κάθε περίπτωση, οι "βολιδοσκοπήσεις" έχουν ξεκινήσει, ενώ, όπως πληροφορούμαστε, υπάρχουν κομματικά στελέχη που φροντίζουν να "κλειδώσουν" την υποψηφιότητά τους, αν και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι ποτέ κάτι το απολύτως βέβαιο...

Πάντως, στο κυβερνών κόμμα, υφίσταται ιδιαίτερη κινητικότητα, καθώς οι εσωτερικές "συγκρούσεις" αναδείχθηκαν σε μεγαλύτερο βαθμό λόγω και των, απανωτών, "διαψεύσεων" περί ύπαρξης ενός στέρεου "μετώπου" απέναντι σε προκλήσεις του παρελθόντος και, πιθανώς..., του μέλλοντος.

Περισσότερα πολύ σύντομα...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.