Πολιτικη

Συγχαρητήρια από Τσιαμούλο σε Κοκκάλα-Φαρφαρά

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Το κείμενο της συγχαρητήριας επιστολής που δημοσιοποίησε ο κ. Τσιαμούλος παρακάτω

Συνεχίζετε να μας κάνατε περήφανους! 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

Η παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» και ο επικεφαλής της Νικός  Τσιαμούλος συγχαίρουν τους αθλητές μας Παναγιώτη Κοκκάλα και Κωνσταντίνα  Φαρφαρά για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις τους στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταε  Κβον Ντο και στο International Meeting ποδηλασίας αντίστοιχα. 

Νέα σπουδαία διάκριση για τον συμπατριώτη μας Παναγιώτη Κοκκάλα στο Ευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF στην Κροατία, καθώς κατέκτησε την 1η θέση και το  χρυσό μετάλλιο! 

Η αθλήτρια της Α.Ε.Κ. Τρίπολης Κωνσταντίνα Φαρφαρά μετά την πρώτη θέση στο  ομνιουμ την Τρίτη στο εθνικό πρωτάθλημα του Ισραήλ, την Παρασκευή κατέκτησε στην  ίδια διοργάνωση 2 αργυρά μετάλλια. 

Το Σάββατο στο Tel Aviv UCI Ιnternational Μeeting κατέκτησε μια πρώτη και δύο  δεύτερες θέσεις! 

 

Ευχόμαστε ολόψυχα στους δυο Αρκάδες αθλητές να συνεχίσουν στο δρόμο των  επιτυχιών και των διακρίσεων και να έχουν υγεία και ευτυχία στη ζωή τους. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.