Πολιτικη

"Κυβέρνηση, Περιφέρεια και Δήμοι κάνουν βόλτα τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο"

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Η τοποθέτηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, Ευάγγελου Γούργαρη.

Κυβέρνηση και Περιφέρεια αποφάσισαν να κάνουν βόλτα τα σκουπίδια της Πελοποννήσου. Ξεκίνησαν με τα σκουπίδια της Σπάρτης να έρθουν στην Παλιόχουνη και αργότερα τα σκουπίδια του Ξυλοκάστρου, του Κιάτου, της Ερμιονίδας… να πάνε στη Σκάλα.

Πλάτη σε αυτές τις επιλογές κάνει η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή, αφού ο ίδιος ο κ. Τατούλης κάνει παρέμβαση – παράσταση στον Εισαγγελέα, για να εφαρμοστεί η Υπουργική Απόφαση μεταφοράς των σκουπιδιών της Σπάρτης στην Τρίπολη.

Αυτά είναι τα πρώτα αποτελέσματα της εγκληματικής επιλογής παράδοσης της διαχείρισης των απορριμμάτων στο μεγάλο κεφάλαιο.

Έρχονται και άλλα, εμείς τα ζούμε ήδη με την απόπειρα εγκατάστασης του εργοστασίου επεξεργασίας των σάπιων και των ληγμένων ζωικών προϊόντων στο Αθήναιο, δίπλα ακριβώς από το εργοστάσιο της ΤΕΡΝΑ.

Στηρίζουμε τον αγώνα των κατοίκων του Δήμου Ευρώτα που παλεύουν να σώσουν τον τόπο τους, να μπορούν να ζουν και να καλλιεργούν τη γη τους.

Καταγγέλλουμε την τρομοκρατία που έχει εξαπολυθεί ενάντια στους κατοίκους που παλεύουν για το δίκιο τους.

Καλούμε την κυβέρνηση και τους άλλους αρμόδιους να αποσύρουν τώρα τις αστυνομικές δυνάμεις όλης της Λακωνίας, που διατίθενται για να προστατέψουν τα συμφέροντα της ΤΕΡΝΑ, ενάντια στον εχθρό λαό που αγωνίζεται.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην Επιτροπή Αγώνα και στους κατοίκους του Ευρώτα.

Είναι κοινός ο αγώνας. Είμαστε οι πολλοί. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Θα νικήσουμε.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.