Πολιτικη

Κ.Μιχόπουλος: Είστε Δήμαρχος για τα μικρά κ. Χριστογιαννόπουλε

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Απάντηση της Νέας Αρχής σε ανακοίνωση του δημάρχου Μεγαλόπολης.

Κύριε Χριστογιαννόπουλε, τρία χρόνια τώρα, μας έχετε γεμίσει υποσχέσεις και ψέματα, για μεγάλα έργα με νέες θέσεις εργασίας  και για μία πόλη μοντέλο!!!

Όταν ασκούμε κριτική, για την καταστροφική τακτική και την κακοδιαχείριση που ασκείτε στον Δήμο , απαντάτε για το τι συνέβαινε στο παρελθόν, ξεχνώντας ότι επί σειρά ετών ήσασταν κομμάτι του παρελθόντος και εσείς ως Δημοτικός Σύμβουλος. 

Σας προτείνουμε λοιπόν να αλλάξετε και το όνομα της παράταξής σας και να την ονομάσετε… ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!

Γιατί στην πράξη αυτό κάνετε, ως μονάρχης στον θρόνο τις εξουσίας, μεθοδεύοντας κάθε διαδικασία που αφορά την διαχείριση του Δήμου!!!

Μετατρέποντας την εξαίρεση σε κανόνα. Χωρίς ποτέ  να ενημερώνετε το Δημοτικό συμβούλιο.

Είστε Δήμαρχος για τα μικρά κ. Χριστογιαννόπουλε και αυτά χωρίς διαφανείς διαδικασίες, υπερβαίνοντας κάθε ορθολογική διαχείριση, με αναθέσεις σε έργα και προμήθειες άνω των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ με εκπτώσεις που κυμαίνονται από  0,5% έως 4%.

Κύριε Χριστογιαννόπουλε δεν ήμαστε όλοι ίδιοι …

Για την αναφορά σας στα έργα που εκτελέσθηκαν το 2007 στο Δήμο Γόρτυνος, για την αποκατάσταση των ζημιών από τις καταστροφικές πυρκαγιές, εφόσον σκόπιμα το αποκρύπτετε, σας γνωρίζουμε ότι τα συγκεκριμένα έργα ανατέθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου χρηματοδοτούμενα από το Ταμείο Μολυβιάτη, όπου είχαν συγκεντρωθεί χρήματα από δωρεές πατριωτών μας και όχι μόνο.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΟΡΤΥΝΟΣ!!!

Είναι ατυχές το παράδειγμα που αναφέρετε και εις γνώση σας ψεύδεστε και συκοφαντείτε! με στόχο να μειώσετε τον επικεφαλής της Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ, διότι μέχρι σήμερα δεν έχετε αποδεχθεί ότι έχουμε την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Όσο για το προεκλογικό μας όνειρο, που αναφέρεστε, η παράταξη ΝΕΑ ΑΡΧΗ το κατέθεσε τον Φεβρουάριο του 2020 στο Δ.Σ., για συνεργασία με 5ετές πρόγραμμα ανάπτυξης για την περιοχή μας!

Δεν δεχτήκατε ΠΟΤΕ καμία καλοπροαίρετη πρότασή μας, κ. Χριστογιαννόπουλε!!!

Όταν η Παράταξή μας με υπευθυνότητα μιλούσε σθεναρά ότι στη μετάλιγνιτική εποχή μόνο η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ θα πρέπει να αναφέρεται, εσείς είχατε συμφωνήσει για μία διακριτή θέση και αρκούσασταν στο εξευτελιστικό ποσοστό του 20%.

Δυστυχώς για τον τόπο μας τα έχετε ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ!!!

Όσο για το σκάφος που βουλιάζει όπως αναφέρετε, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί κ. Χριστογιαννόπουλε. 

Εάν θέλετε να μοιραστείτε τις απώλειες που έχει υποστεί η Παράταξή σας, εμείς σας λέμε, η ΝΕΑ ΑΡΧΗ έχει παρόν και μέλλον γιατί στηρίζετε στους πολίτες, που μας ανέδειξαν πρώτη δύναμη στον Δήμο!!!

Και όχι σε υπόγειες διαδρομές  όπου εσείς βαδίζετε.

Δυστυχώς για τα Δημοτικά δρώμενα του τόπου μας θα αποτελείτε μία θλιβερή παρένθεση!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ κ. Χριστογιαννόπουλε!!!

Η  ΠΑΡΑΤΑΞΗ   ΝΕΑ ΑΡΧΗ

1. Μιχόπουλος Κώστας 

2. Αθανασόπουλος Σταύρος

3. Γιώτης Δημήτριος  

4. Δημόπουλος Νικήτας

5. Κακκαβάς Πολύβιος 

6. Καρατζαφέρης Φώτιος 

7. Κουρής Ηλίας

8. Κουρουνιώτης Βασίλειος

9. Μπάζιος Ιωάννης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.