Πολιτικη

Αντίδραση Γούργαρη για τον κεντρικό ομιλητή στις εκδηλώσεις για τον Γρ. Λαμπράκη

"Η απόφαση του Δήμου να ορίσει κύριο ομιλητή εκπρόσωπο της κυβέρνησης, δημιουργεί πολλά και μεγάλα ερωτηματικά", αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ

Πενήντα εννιά χρόνια μετά την δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη και ο αγώνας του ενάντια στο ΝΑΤΟ τις ξένες βάσεις και τα πυρηνικά, υπερ της φιλίας και της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών χωρίς πολέμους και καταστροφές, είναι επίκαιρος όσο και τότε.

Βλέπουμε θετικά την οργάνωση από τον Δήμο Τρίπολης εκδηλώσεων τιμής στον Γρηγόρη Λαμπράκη

Όμως η απόφαση του Δήμου να ορίσει κύριο ομιλητή εκπρόσωπο της κυβέρνησης, δημιουργεί πολλά και μεγάλα ερωτηματικά. 

Γιατί τα έργα και οι ημέρες της κυβέρνησης είναι σε πλήρη αντίθεση με τον αγώνα και το όραμα του Λαμπράκη. 

Έχει αλυσοδέσει τη χώρα στο άρμα του ΝΑΤΟ, την έχει μετατρέψει σε μια απέραντη Αμερικανονατοϊκή βάση ορμητήριο των φονιάδων ενάντια στους λαούς και την έχει καταστήσει πόλο και στόχο αντιποίνων από τις αντίπαλες στο ΝΑΤΟ ιμπεριαλιστικές δυνάμεις. 

Εγκαθιστά στη χώρα πυρηνικά όπλα, συμμετέχει στα πλαίσια του ΝΑΤΟ  ενεργά σε όλους τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και είναι βουτηγμένη μέχρι το λαιμό στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο της Ουκρανίας.

Βαγγέλης Γούργαρης
Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης
Επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.