Πολιτικη

"Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δείχνει τι οραματίζεται για τα Πανεπιστήμια"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου/ ΕΛ.Α.

Ανακοίνωση του κόμματος "Ελληνική Ανατροπή"

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη για ακόμη μια φορά δείχνει πως οραματίζεται τη λειτουργία των Πανεπιστημίων στη χώρα μας. 

Το περιστατικό στο ΑΠΘ, με την ευθεία βολή χειροβομβίδας κρότου λάμψης στο κεφάλι φοιτητή, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του, δεν μας τιμά ως πολίτες μιας χώρας που γέννησε και εδραίωσε τη δημοκρατία. 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος, θέλει «ασφάλεια» εντός των Πανεπιστημίων καταργώντας την ελευθερία και τη δημοκρατία! Αντί να δώσει τέλος στην αστυνομική βία, ανοίγει τον δρόμο σε καθεστωτικές πρακτικές.

Η σκέψη μας συντροφεύει τον τραυματισμένο φοιτητή του ΑΠΘ που έπεσε θύμα του αντιδημοκρατισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε φοιτητή, σε κάθε νέο, που παλεύει να σώσει από τον οδοστρωτήρα-ΝΔ τα κεκτημένα δικαιώματα δεκαετιών.

Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του αστυνομικού που εκτόξευσε την χειροβομβίδα κρότου λάμψης στον νεαρό φοιτητή, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές».

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.