Πολιτικη

Μεγαλόπολη: Υπογράφηκε η χρηματοδότηση για το Γηροκομείο (vid)

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου/ Δήμος Μεγαλόπολης

Δήμος Μεγαλόπολης: Υπογράφηκε η απόφαση ένταξης στο ΕΣΠΑ του έργου της κατασκευής του Γηροκομείου Μεγαλόπολης

Υπογράφηκε χθες, Παρασκευή 27 Μαΐου, στο Δημαρχείο της Μεγαλόπολης, η ένταξη στο ΠΕΠ Πελοποννήσου με προϋπολογισμό 4.600.000 ευρώ του έργου της κατασκευής μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων στην Μεγαλόπολη.

Το έργο αφορά στην κατασκευή Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων, δυναμικότητας 48 κλινών, η οποία θα εξυπηρετεί ηλικιωμένα άτομα, καθώς και χρονίως πάσχοντες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο από την υπογραφή την ένταξης:

https://www.youtube.com/watch?v=3xkQmaC80DI

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με την ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2014-2020» του έργου «Ανέγερση Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα» στη Μεγαλόπολη, δίνεται η δυνατότητα στο λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης να αποκτήσει μια σημαντική κοινωνική υποδομή, που εξυπηρετεί πρώτιστα τις ανάγκες της τρίτης ηλικίας.

Σε ένα κτίριο, συνολικού ύψους περίπου 15 μ. και επιφάνειας περί τα 2.300 τ.μ., αναμένεται να φιλοξενούνται έως και 48 συνάνθρωποί μας,  λαμβάνοντας όλες εκείνες τις υπηρεσίες που έχουν ανάγκη, προκειμένου η ποιότητα ζωής τους να είναι η καλύτερη δυνατή. Όλοι και όλες μας θα εργαστούμε με το ίδιο σθένος ώστε το έργο να ολοκληρωθεί στον καλύτερο δυνατό χρόνο».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ομιλία του Δημάρχου Μεγαλόπολης:

https://www.youtube.com/watch?v=3xkQmaC80DI

Παρευρέθηκαν: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης και τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ευστάθιος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, Εμμανουήλ Σκαντζός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης κ. Αντώνης Κυριακόπουλος,  οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Σιέμπος, Παναγιώτης Μανιάτης, Θεμιστοκλής Σακελλαριάδης, ο Πρόεδρος της Τηλεθέρμανσης κ. Γεώργιος  Σαφλαγιούρας, ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος κ. Αντώνης Ψαράκης, ο Πρόεδρος της “Αρκαδία” Α.Ε. κ. Παναγιώτης Μπούρας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Μαρκολιάς, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Νίκος Αντώνακας και πολίτες.

(Δ.Τ.)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.