Πολιτικη

Τζιούμης: "Παρών" και το 2023 χωρίς κομματική στήριξη (vd)

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του δημάρχου Τρίπολης.

Φιλοξενούμενος στον τηλεοπτικό σταθμό Best βρέθηκε ο Κώστας Τζιούμης το βράδυ της Δευτέρας 30 Μαΐου 2022. 

Ο δήμαρχος Τρίπολης μίλησε για όσα μέχρι στιγμής έχουν υλοποιηθεί κι έχουν αλλάξει στην περιοχή και φυσικά για τους στόχους του, δηλώνοντας δυναμικό παρόν για την επόμενη μέρα. 

"Θέλουμε να ξαναβάλουμε τον Δήμο στο πανελλήνιο γίγνεσθαι και γιατί όχι στο εξωτερικό", είπε ο Κώστας Τζιούμης συμπυκνώνοντας στη φράση του αυτή, όλα πρεσβεύει και φυσικά, εκείνα που ονειρεύεται.

Σύμφωνα με τον κ. Τζιούμη χρειάζονται τουλάχιστον δύο θητείες για να ολοκληρώσει κανείς το πλάνο του και κυρίως, γιατί έχει στόχο και όραμα. Ένα όραμα διαυγές, χωρίς κομματικές αποχρώσεις, αφού το ανεξάρτητο του συνδυασμού του είναι εκείνο που τον χαρακτηρίζει και θα συνεχίσει να κυριαρχεί. 

"Τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικά του α΄ βαθμού είναι τέτοια που δεν πρέπει να υπάρχουν κομματικές ταυτότητες και διαφορετικές αντιλήψεις. Τα κόμματα πρέπει να υπάρχουν, είναι οι στυλοβάτες της Δημοκρατίας, αλλά αφορούν στην κεντρική πολιτική σκηνή. Τα τοπικά προβλήματα δεν έχουν χρώματα γι’ αυτό κι εμείς όπως κάναμε ήδη δε θέλουμε κάποια κομματική στήριξη", είπε με νόημα ο δήμαρχος της Τρίπολης, ξεκαθαρίζοντας ο συνδυασμός είναι και θα είναι, πραγματικά ανεξάρτητος. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε αναλυτικά

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.