Πολιτικη

Τζιούμης: “Πόλη και χωριά του Δήμου Τρίπολης στο ίδιο μετερίζι”

Το χωριό Παρθένι της Δημοτικής Ενότητας Κορυθίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, την Τρίτη (31/5/2022).

Μαζί του ήταν οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Μακαρούνης και Ιωάννης Παπαδάτος, καθώς και η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Παρθενίου, κυρία Διονυσία Μπρούσαλη.

Να σημειωθεί ότι στο Παρθένι ολοκληρώθηκε μια νέα, σύγχρονη, πιστοποιημένη παιδική χαρά.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος, σημείωσε: «Είναι ένα έργο που έγινε με χρηματοδότηση από τον Δήμο Τρίπολης, με χρήματα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Είναι διακηρυγμένη η θέση μας να προσπαθήσουμε, μετά από τις 14 παιδικές χαρές που φτιάξαμε πέρυσι, να συνεχίσουμε σε κάποια χωριά, για να έχουν τα παιδιά χώρους να παίξουν και να διασκεδάσουν.

Στόχος μας είναι τα χωριά και η πόλη να είναι στο ίδιο μετερίζι, να έχουν τις ίδιες παροχές.

Ήταν για πολλά χρόνια πίσω τα χωριά μας και προσπαθούμε αυτό να το διορθώσουμε.

Στο Παρθένι, παράλληλα γίνονται και ασφαλτοστρώσεις, ενώ τις προηγούμενες ημέρες έγιναν τσιμεντοστρώσεις.

Θα συνεχίσουμε σε επόμενα χωριά, θα γίνει μια νέα παιδική χαρά στο Ζευγολατιό».

Η Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Παρθενίου, κυρία Διονυσία Μπρούσαλη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή για την κατασκευή της όμορφης παιδικής χαράς, ενώ σημείωσε ότι γίνονται ασφαλτοστρώσεις, τσιμεντώσεις, αγροτικοί δρόμοι και πολλά άλλα έργα στην περιοχή.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.