Πολιτικη

Αίτημα Γούργαρη για συζήτηση στο Δ.Σ. για τα έργα στην πλατ. Αγ. Βασιλείου

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης απέστειλε σχετικό αίτημα προς τον δήμαρχο Κώστα Τζιούμη.

Αναλυτικά...

Προς Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη.

Να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο η πορεία των έργων ανάπλασης της Πλατείας Αγίου Βασιλείου.

Κύριε Δήμαρχε.

Καθώς τα έργα ανάπλασης της Πλατείας Αγίου Βασιλείου εξελίσονται, όπως είναι φυσικό εξελίσονται και τα προβλήματα που δημιουργούνται από μια τέτοιου μεγέθους παρέμβαση. 

Προβλήματα κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, λειτουργίας και τροφοδοσίας γραφείων και καταστημάτων και άλλα που έχουν διαμορφώσει ένα διαφορετικό τρόπο λειτουργίας του κέντρου της πόλης. 

Με την εξέλιξη των έργων διαμορφώνεται η συνολικότερη εικόνα του χώρου και επιβάλλεται η εναρμονισή τους με το κεντρικότερο και σημαντικότερο από τα νεότερα μνημεία της πόλης μας που είναι η εκκλησία του Αγίου Βασιλείου. 

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την ανάπλαση της πλατείας, για αυτό σας παρακαλώ στην επόμενη συνεδρίαση να φέρεται το θέμα στην Ημερήσια Διάταξη. 

Θεωρώ επίσης αναγκαίο, η Δημοτική Αρχή να ενημερώσει αν και τι σχεδιάζει για την οδό Καλαβρύτων.  

Βαγγέλης Γούργαρης
Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης
Επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.