Πολιτικη

Λαϊκή Συσπείρωση: Κοινή παρέμβαση για την εικόνα στο Γυμνάσιο Δημητσάνας

Επερώτηση σε Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμο Γορτυνίας με αφορμή τα σκουπίδια στον προαύλιο χώρο.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Γόντικας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Φράγκος κατέθεσαν κοινή Επερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου και στο Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας, θέτοντας προ την ευθυνών τους τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο για την επικίνδυνη και απαράδεκτη κατάσταση με τους τόνους σκουπίδια στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Δημητσάνας. 

Η Επερώτηση έχει ως εξής:

κ. Περιφερειάρχη κ. Δήμαρχε, 

Χιλιάδες τόνοι σκουπίδια έχουν ήδη συγκεντρωθεί στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου στη Δημητσάνα. Συγκεντρώνονται εκεί τα σκουπίδια όλης της Γορτυνίας, μέσα στη κωμόπολη δίπλα στον εθνικό δρόμο.

Το Γυμνάσιο Δημητσάνας έκλεισε με τις διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων και τις δικές σας, Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών, αφού αυτές στηρίζετε και υλοποιείτε και τώρα το μετατρέπετε σε ένα σκουπιδότοπο μέσα στη πόλη. 

Τρίζουν τα κόκαλα των αγωνιστών και των ηρώων της επανάστασης του 1821 που υποτίθεται ότι, τιμήσατε την προηγούμενη χρονιά με αυτές σας τις επιλογές.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής παράδοσης της διαχείρισης των απορριμμάτων στη Πελοπόννησο στο μεγάλο κεφάλαιο. Μια πολιτική που διαχρονικά υλοποιούν όλες οι κυβερνήσεις, οι Δημοτικές και Περιφερειακές Αρχές.

Είναι φανερό ότι η κατάσταση γίνεται αφόρητη αφού ήρθε το καλοκαίρι και οι ζέστες, έχουν αρχίσει να γεμίζουν τα χωριά με κόσμο. 

Αλήθεια όλες αυτές οι αρχές δικαστικές διωκτικές, αστυνομικές κ.λπ. που βρίσκονται; Είναι φαίνεται τυφλοί όταν είναι να αντιμετωπίσουν λαϊκές ανάγκες, ανοιχτομάτες όμως όταν είναι να διώκονται όσοι αγωνίζονται.      

Βρίσκετε λύσεις με fast track διαδικασίες για να αντιμετωπίζετε έστω προσωρινά το πρόβλημα, όπως κάνατε στη Σπάρτη και στη Καλαμάτα, όπως κάνατε στον τουριστικό Δήμο της Δυτικής Μάνης, για την Γορτυνία όμως και τη Δημητσάνα κωφεύετε, αδιαφορείτε. Δεν μας φτάνει η ερήμωση της Γορτυνίας που διαχρονικά έχετε ευθύνη, μαζεύετε τώρα και τα σκουπίδια μέσα στη Δημητσάνα στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου.

Ερωτάσθε λοιπόν:

Τι θα κάνετε για να σταματήσει τώρα, χθες η εναπόθεση νέων χιλιάδων τόνων σκουπιδιών στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Δημητσάνας;

Πότε θα φορτωθούν και θα αδειάσει το προαύλιο του Γυμνασίου Δημητσάνας από τους χιλιάδες τόνους σκουπίδια που ήδη έχουν συγκεντρωθεί;

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.